首页
登录
职称英语
[originaltext] America is a country on the move. In unheard of numbers, peop
[originaltext] America is a country on the move. In unheard of numbers, peop
游客
2023-07-07
86
管理
问题
America is a country on the move. In unheard of numbers, people of all ages are exercising their way to better health. According to the latest figures, 59 percent of American adults exercise regularly, up 12 percent from just two years ago and more than double the figure of 25 years ago. Even non-exercisers believe they would be more attractive and confident if they were more active.
It is not hard to get the message. The virtues of physical fitness are shown on magazine covers, postage stamps, and television ads for everything from beauty soaps to travel books. Exercise as a part of daily life did not catch on until the late 1960s when research by military doctors began to show the health benefits of doing regular physical exercise. Growing publicity for races held in American cities helped fuel a strong interest in the ancient sport of running.
Although running has levelled off in recent years as Americans have discovered equally rewarding and sometimes safer forms of exercise, such as walking and swimming, running remains the most popular form of exercise.
As the popularity of exercise continues to mount, so does scientific evidence of its health benefits. The key to fitness is exercising the major muscle groups vigorously enough to approximately double the heart rate and keep it doubled for 20 to 30 minutes at a time. Doing such physical exercises three or more times a week will produce considerable improvements in physical health in about three months.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. According to the passage, what was the percentage of American adults doing regular physical exercises two years ago?
17. What can be learnt about the health benefits of exercise from the passage?
18. Which would be the best title for the passage?
选项
A、They are self-evident.
B、They are yet to be proved.
C、They are to be further studied.
D、They are supported by scientific evidence.
答案
D
解析
根据“意思相反的两个选项,其中之一很可能是答案”的命题规律,答案锁定在A)和D)之间。短文中提到….research…show the health benefits of doing regular physicalexercise,由此可知答案为D),其中的are supported by scientific evidence是对短文中research…show the health benefits of doing regular physical exercise的同义转述。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2816330.html
相关试题推荐
[originaltext]Londontaxidriversknowthecapitallikethebackoftheirh
[originaltext]InAmerica,self-improvementisanationalpastime.Everyyea
[originaltext]Foxesandfarmershavenevergotonwell.Thesesmalldog-lik
[originaltext]W:Nowyou’vebeenananimaldoctorforsomethirtyyears.Whatw
[originaltext]W:Nowyou’vebeenananimaldoctorforsomethirtyyears.Whatw
[originaltext]W:Nowyou’vebeenananimaldoctorforsomethirtyyears.Whatw
[originaltext]W:Nowyou’vebeenananimaldoctorforsomethirtyyears.Whatw
[originaltext]M:Ireallydon’tknowwhattodothissummer.Ican’taffordto
[originaltext]M:Ican’tgetthiswindowopen.It’sreallystuck.W:Whydon’t
[originaltext]M:Ican’tgetthiswindowopen.It’sreallystuck.W:Whydon’t
随机试题
Thecompetitionamongproducersofpersonalcomputersisessentiallyarace
【B1】[br]【B4】A、forB、inC、asD、toB动词搭配。inturn依次地,依序地。
Scientificmethodologyisbasedongeneratinghypothesesandtestingthemtosee
【B1】[br]【B2】将supplementing改为supplemented。这里混淆了动词现在分词与过去分词的用法。
大兴安岭(GreatKhinganMountains)森林茂密,林地占730万公顷(hectare),森林覆盖率达74.1%。GreatKhinganM
需要发文机关审议的重要公文文稿,审议前由()进行初审。A.机关负责人
为了验证“人们会从与自己相似的人那里获得行动线索”的假设,心理学家做了一个实验。
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
由于基坑降水中断,黏性土地基发生土体隆起的形式属于()。A.流土 B.管
具有抗病毒感染功能的细胞因子是() A.IL-2 B.IFN—γ C.IL
最新回复
(
0
)