首页
登录
职称英语
[originaltext] (19)Most American college students are wrapping up another s
[originaltext] (19)Most American college students are wrapping up another s
游客
2023-07-06
65
管理
问题
(19)Most American college students are wrapping up another semester this week. For many of them, and their families, the past months or years in school have likely involved considerable time, commitment, effort and expense. Was it worth it? Some evidence suggests that it was. A Pew Research survey this year found that 74% of graduates from four-year colleges say that their education was "very useful in helping them grow intellectually"(20)and 55% claimed that "it was very useful in helping prepare them for a job or career." Moreover, 86% of these graduates think "college has been a good investment for them personally. "Nonetheless, there is talk about the "failure" of higher education. Much of this has to do with access: It’s too expensive; admissions policies are unfair: the drop-out rate is too high. In particular, the university curriculum leaves students disengaged from the material they are supposed to be learning.(21)They see most of their courses as intrinsically "boring," of value only if they provide training relevant to future employment or if the teacher has a pleasing way of presenting the material. As a result, students spend only as much time as they need to get what they see as acceptable grades. This lack of academic engagement is real, even among schools with the best students and the best teachers, and it increases dramatically as the quality of the school decreases.(22)But it results from a basic misunderstanding—by both students and teachers—of what colleges are for.
19. What are most American students going to do this week?
20. What does the Pew Research survey find about involvement in education?
21. What materials may interest the students according to the speaker?
22. What is the reason for the decrease of school quality?
选项
A、Most students find the process boring.
B、Over half the students find it useful for their career.
C、Only a few students think it is a good investment.
D、Most students spend much time on their study.
答案
B
解析
短文开始部分提到一个问题:很多学生和家庭把大量时间和金钱投入到学习中去,这是否值得?接下来提到,皮尤调查研究发现,这种投入是值得的,讲话者还列举了众多数据证明学校教育对学生智力、就业等方面的积极作用。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2813909.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Excuseme.Ineedsomeinformationaboutsomeofthetownsnea
[originaltext]M:Excuseme.Ineedsomeinformationaboutsomeofthetownsnea
[originaltext]M:Excuseme.Ineedsomeinformationaboutsomeofthetownsnea
[originaltext]Advertisingisthetoolthathasalwaysbeenusedtoconvince
[originaltext]Advertisingisthetoolthathasalwaysbeenusedtoconvince
[originaltext]ThelatestreportfromtheInstituteforInternationalEducat
[originaltext]Thevastoceansoftheworldaredark,deepandmysteriouspl
[originaltext]W:Whatareyoureadingnow?M:I’mlookingatthisbeautyinthe
[originaltext]W:Whatareyoureadingnow?M:I’mlookingatthisbeautyinthe
[originaltext]W:Whatareyoureadingnow?M:I’mlookingatthisbeautyinthe
随机试题
TheUnitedStateshaslongbeen______tobeamongthebestplacesintheworldfo
WhatdoesVOIPreferto?[originaltext]Whenwasthelasttimethatyouwer
Whatoursocietysuffersfrommosttodayistheabsenceofconsensusaboutw
为避免交通事故的发生,地陪应做到( )。A.不催促司机开快车 B.阻止非本车
根据《深圳证券交易所创业板上市公司重大资产重组审核规则》,以下正确的是( )。
用有载调压变压器的调压装置调整电压时,对系统来说()起不了多大作用;能提高功率因
为了推进和实现区域经济的协调发展,国务院2009年通过和发布的区域规划有()。
在Windows系统中,以下启动应用程序的方法正确的是()。 A.从开始菜单往
患者李某,疑似伤寒入院,两次取血做肥达反应的结果如下:入院后第4天结果,TH1:
医务人员修养的根本途径和方法是()。 A.坚持学习医德的理论知识 B.坚持持
最新回复
(
0
)