首页
登录
职称英语
[originaltext] When couples get married, they usually plan to have children.
[originaltext] When couples get married, they usually plan to have children.
游客
2023-07-05
91
管理
问题
When couples get married, they usually plan to have children. Sometimes, however, a couple can not have a child of their own. In this case, they may decide to adopt a child. In fact, adoption is very common today. There are about 60,000 adoptions each year in the United States alone. Some people prefer to adopt infants, others adopt older children. Some couples adopt children from their own countries. Others adopt children from foreign countries. (7) In any case, they all adopt children for the same reason: they care about children and want to give their adopted child a happy life. Most adopted children know that they are adopted. Psychologists and child-care experts generally think this is a good idea. However, many adopted children or adoptees have very little information about their biological parents. (8)As a matter of fact, it is often very difficult for adoptees to find out about their birth parents, because the birth records of most adoptees are usually sealed. The information is secret, so no one can see it. Naturally, adopted children have different feelings about their birth parents. Many adoptees want to search for them, but others do not. (9)The decision to search for birth parents is a difficult one to make. Most adoptees have mixed feelings about finding their biological parents. (10)Even though adoptees do not know about their natural parents, they do know that their adopted parents want them, love them and will care for them.
7. According to the speaker, why do some couples adopt children?
8. Why is it difficult for adoptees to find out about their birth parents?
9. Why do many adoptees find it hard to make the decision to search for their birth parents?
10. What can we infer from the passage?
选项
A、Early adoption makes for closer parent-child relationship.
B、Most people prefer to adopt children from overseas.
C、Understanding is the key to successful adoption.
D、Adoption has much to do with love.
答案
D
解析
推理判断题。文章最后提到,即使被收养的孩子对生身父母不了解,但他们知道养父母需要他们,爱他们并会照顾他们。故答案选 D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2809097.html
相关试题推荐
[originaltext]Manypeoplethinkofschoolasbuilding,teachersandstudent
[originaltext]Manypeoplethinkofschoolasbuilding,teachersandstudent
[originaltext]Whenparentsandteachersofyoungchildrentalkaboutthene
[originaltext]Whenparentsandteachersofyoungchildrentalkaboutthene
[originaltext]Weallscreamforwaterwhenthirsty.Butdoyouknowthatin
[originaltext]W:Hi,I’mnewhere,andIwaswonderinghowIcouldgetalibrar
[originaltext]W:Hi,I’mnewhere,andIwaswonderinghowIcouldgetalibrar
[originaltext]W:Hi,I’mnewhere,andIwaswonderinghowIcouldgetalibrar
[originaltext]M:Weseemtobehavingthisconversationoverandoveragain.W:
[originaltext]W:Themusicandtheflowersarelovely.M:Yes.Ihopethatthe
随机试题
TaughenedGlass:theSolutiontoRetailOwners’SecurityConcer
【B1】[br]【B2】[originaltext]JazzcapturestheessenceofAmerica.Forgoo
[originaltext]Now,listentoPartTwooftheinterview.M:Iamsurealotofp
[originaltext]ThespeechdeliverystyleofEuropeansandAsianstendstobe
债券回购相对于同业拆借的特点不包括()。A.风险较低 B.利率较低 C.包括
大体积混凝土入模温度不宜超过()℃。A:15 B:20 C:25 D:3
外科治愈率最高的医院是:A.甲医院 B.乙医院 C.丙医院 D.丁医院
如果一个家长想用看电视作为强化物奖励儿童认真按时完成作业的行为,最合适的安排应
()是指现代社会系统中以劳动关系为基本关系所构成的包括劳动关系的内部构成和外
关于无资质的“实际施工人”利益受到侵害时处理的说法,正确的是()。A.无资
最新回复
(
0
)