首页
登录
职称英语
Large companies need a way to reach the savings of the public at large. The
Large companies need a way to reach the savings of the public at large. The
游客
2023-07-04
67
管理
问题
Large companies need a way to reach the savings of the public at large. The same problem, on a smaller scale, faces practically every company trying to develop new products and create new jobs. There can be little of raising the sort of sums needed from friends and people we know, and while banks may agree to provide short-term finance, they are generally unwilling to provide money on a permanent basis for long term projects. So companies turn to the public, inviting people to lend them money, or take a share in the business in exchange for a share in future profits. This they do by issuing stocks and shares in the business through the Stock Exchange. By doing so, they can put into circulation the savings of individuals and institutions, both at home and overseas.
When the saver needs his money back, he does not have to go to the company with whom he originally placed it. Instead, he sells his shares through a stockbroker(证券经纪人)to some other saver who is seeking to invest his money.
Many of the services needed both by industry and by each of us are provided by the government or by local authorities. Without hospitals, roads, electricity, telephones, railways, this country could not function. All these require continuous spending on new equipment and new development if they are to serve us properly, requiring more money than is raised through taxes alone. The government, local authorities, and nationalized industries therefore frequently need to borrow money to finance major capital spending, and they, too, come to the Stock Exchange.
There is hardly a man or woman in this country whose job or whose standard of living does not depend on the ability of his or her employers to raise money to finance new development. In one way or another, this new money must come from the savings of the country. The Stock Exchange exists to provide a channel through which these savings can reach those who need finance. [br] The first paragraph indicates that______.
选项
A、almost every company turns to the public for finance
B、small companies raise large amounts of money from friends and acquaintances
C、banks are willing to provide long-term loans for large companies
D、large companies do not need to borrow money from others
答案
A
解析
细节题。第一段第一句提到,大公司需要寻找途径,从公众身上融资。第二句提到,几乎每一个试图开发新产品和创造新工作岗位的公司都面临着同样的问题。由此可知,几乎每家公司都需从公众身上融资。故答案为A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2806942.html
相关试题推荐
[originaltext]Therearebetween3,000and6,000publiclanguagesintheworl
[originaltext]Therearebetween3000and6000publiclanguagesintheworld
[originaltext]Therearebetween3000and6000publiclanguagesintheworld
Largecompaniesneedawaytoreachthesavingsofthepublicatlarge.The
Largecompaniesneedawaytoreachthesavingsofthepublicatlarge.The
ImmigrationisregardedbythepublicasthebiggestissuefacingBritishso
ImmigrationisregardedbythepublicasthebiggestissuefacingBritishso
Themostnoticeabletrendamongtoday’smediacompaniesisverticalintegrat
Themostnoticeabletrendamongtoday’smediacompaniesisverticalintegrat
Themostnoticeabletrendamongtoday’smediacompaniesisverticalintegrat
随机试题
[originaltext]THEBLINDATTENDINGUNIVERSITYTh
[originaltext]M:So,Mary,whatdidyoudolastValentine’sDay?W:(12)LastVa
[originaltext] AnotherbombhasgoneoffinsouthernThailand,thefourthin2
血清中含有抗A和抗B凝集素的血型是A.A型 B.A型 C.B型 D.AB型
致病性最强,可产生多种毒性物质,导致严重败血症的是下列何项A.葡萄球菌 B.β
药品广告需要经过哪个部门的批准,获得批准文号,方可发布广告A.国家药品监督管理
A.M受体激动药 B.N2受体阻断药 C.N1受体阻断药 D.胆碱酯酶抑制
从A地到B地为上坡路。自行车选手从A地出发按A-B-A-B的路线行进,全程平均速
在某些商业领域,企业往往通过降价来扩大市场占有率。“降价可以扩大市场占有率”表明
在质量管理体系的系列文件中,()是质量手册的支持文件。A.质量记录 B.质量方
最新回复
(
0
)