首页
登录
职称英语
[originaltext] In Greece, only rich people will rest in peace forever when t
[originaltext] In Greece, only rich people will rest in peace forever when t
游客
2023-07-04
101
管理
问题
In Greece, only rich people will rest in peace forever when they die. Most of the population, however, will be undisturbed for only three years, and then they will be dug up, washed, compressed into a small tin box, and placed in a bone room. If the body has only partially decayed, it is reburied in a smaller cheaper grave, but not for long. The body will be dug up again some time later when it has fully decayed. Buying a piece of land for a grave is the only way to avoid this process. The cost of the grave is so great that most people choose to rent the grave for three years and even after it has been dug up, lasting peace is still not guaranteed. Tf no one pays for renting space in the bone room, the skeleton is removed and stored in a building in a poor part of the town. Lack of space in Athens is the main reason why the dead are dug up after the three years. The city is so overcrowded that sometimes dead bodies are kept in the hospitals for over a week until a grave is found. Athens’s city council wants to introduce cremation, that is, burning dead bodies, as a means of dealing with the problems. But the Greek Church resists this practice. They believe the only place where people burn is hell, so burning dead bodies is against the Greek concept of life after death. To save space, the church suggested burying the bodies standing up instead of lying down. Some people proposed building multi-storey underground grave yards.
Questions 16 to 19 are based on the passage you have just heard.
16. What must Greeks do to keep the dead resting in ever-lasting peace?
17. Why are most dead bodies in Athens dug up after three years?
18. What suggestions does the church give about the burying of dead bodies?
19. What practice does the Greek Church object to?
选项
A、To solve the problem of lack of land.
B、To see whether they have decayed.
C、To follow the Greek religious practice.
D、To move them to a multi-storey graveyard.
答案
A
解析
细节题。本题问尸体在三年后被再次挖出的原因。原文明确给出了三年后尸体被挖掘的原因是缺少空间(Lack of space in Athens isthe main reason why the dead are dug up after the three years)。这是一个明显的细节题,选项中的lack of land和原文中的lack of space是一样的意思。故答案为A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2806501.html
相关试题推荐
YoungpeopleintheUnitedStatesarefallingbehindtheiroverseaspeersin
YoungpeopleintheUnitedStatesarefallingbehindtheiroverseaspeersin
YoungpeopleintheUnitedStatesarefallingbehindtheiroverseaspeersin
YoungpeopleintheUnitedStatesarefallingbehindtheiroverseaspeersin
YoungpeopleintheUnitedStatesarefallingbehindtheiroverseaspeersin
[originaltext]Theevidenceforharmonymaynotbeobviousinsomefamilies.
[originaltext]Theevidenceforharmonymaynotbeobviousinsomefamilies.
[originaltext]AskatypicalAmericantonamethebiggestbusinessintheUn
[originaltext]AskatypicalAmericantonamethebiggestbusinessintheUn
[originaltext]ABrownUniversitysleepresearcherhassomeadviceforpeopl
随机试题
[originaltext]M:Goodmorning.(18)WillyoubookaplanetickettoLondonforme
Therearefivebasicfunctionsofanewspaper:toinform,tocomment,to【B1】
LegendsaboutKingArthurhaveexistedsincethe6thcentury.Storiesofthem
我深深爱着的祖国——古老而又年轻。说她古老,她是一个有着数千年文明史的东方大国。(81)中华民族以自己的勤劳和智慧,创造了灿烂的古代文明,对人
Researcherssaypeopletravelingintrafficarethreetimesmorelikelytos
女性,53岁,患风湿性心脏病10年,长期服用地高辛治疗,1天前出现心悸。查体:H
下列关于债券评级的说法中错误的是()。A.信用评级,是为投资者购买债券和证券
可以在竖井、水中、有落差的地方敷设,且能承受外力的电力电缆型号为( )。 A
《中华人民共和国未成年人保护法》第二十一条规定,“学校、幼儿园、托儿所的教职员工
固定桥使用后出现食物嵌塞,最可能的原因是A.基牙继发龋 B.牙周咬合创伤 C
最新回复
(
0
)