首页
登录
职称英语
The United States of America is often seen as a nation in which the pursuit
The United States of America is often seen as a nation in which the pursuit
游客
2023-07-02
74
管理
问题
The United States of America is often seen as a nation in which the pursuit of happiness is not a dream but a reality. The sad truth is that although portrayed as an unusually easy life, life in America is as much of a struggle as in any other nation.
For example, higher level education for Americans does not come easy. Although there are scholarships , grants and loans available, if the student fails to meet the criteria he is left with only personal resources to draw from. This takes him into a life with not only a school schedule follow but perhaps, also, a work schedule and family life. These are often the difficulties that are not portrayed through the TV and movies. These are also the difficulties which many believe they will not encounter by attending an American college.
In the second place, there is financial security. Many times what is portrayed of life in America is a life where "money" is no object. The fallacy in this is that, in spite of the comparatively higher wages available, the cost of living is also higher. Even though it may seem like one is making more money, just as much is spent in surviving. Each person has their own personal struggle and money is an object for the majority of the people.
Thirdly is the belief that in American way of life, everyone has a good job. With the increasing advancements in technology, a well-paying job for those currently in the work force is getting harder to find. Those who have not been exposed to computers and other new methods of communication are finding this to be true. As it stands now, the job market is requiring at least a two-year degree from college, in order to make enough to live comfortably. Even then good paying jobs are not easy to find, as it is sometimes believed because of the portrayal of life in America. [br] The majority of American people pursue money as an object because______.
选项
A、they have to meet higher expenditure with more money
B、making money in America is much easier
C、they want to enjoy a luxurious life
D、they believe that money can buy everything
答案
A
解析
事实细节题。第三段指出“即使一个人看起来能赚更多钱,其实他所赚的钱刚好能满足生活消费。每个人都要奋斗,而且对于大多数人来说,金钱就是他们的奋斗目标。”由此可知大多数美国人追求金钱,是因为要用更多的钱满足支出,故选项A)正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2800847.html
相关试题推荐
[originaltext]W:I’mgoingtoworkinamultinationalenterpriseaftergraduati
[originaltext]W:I’mgoingtoworkinamultinationalenterpriseaftergraduati
[originaltext]W:I’mgoingtoworkinamultinationalenterpriseaftergraduati
[originaltext]Inthepast,youngpeopleinAmericausuallylivedwiththeir
[originaltext]Today,millionsofpeoplerunintheUnitedStates.Manymore
[originaltext]Today,millionsofpeoplerunintheUnitedStates.Manymore
[originaltext]Today,millionsofpeoplerunintheUnitedStates.Manymore
[originaltext]Today,millionsofpeoplerunintheUnitedStates.Manymore
Americanresearchersfoundfemalesarethemoretalkativesexbecauseofas
Americanresearchersfoundfemalesarethemoretalkativesexbecauseofas
随机试题
Althoughhewasnotcaughtcheatingontheexam,thefeelingofguilt______over
ChildrenintheUKarenotreadingenoughathome,favouringtelevisionandc
当火灾发生时,随着灭火设备开启用水,由于稳压泵流量较小,气压罐内的水量待续减少,
对
某民营化工企业主要产品为日光油漆。其生产车间和库房中的主要原料有甲苯、二甲苯、甲
岩体的变形参数有()。A:变形模量 B:弹性模量 C:含水率 D:抗冻性
2021年4月,我国本外币贷款余额187.85万亿元,同比增长12%;人民币贷款
调查发现,养宠物的人往往身体比较健康,心理比较乐观。 从以上的事例中,我们
下列关于固定资产贷款的表述,正确的有()。A:固定资产贷款一般是中长期贷款 B
硬胶囊的崩解时限是A.3分钟 B.5分钟 C.15分钟 D.30分钟 E
最新回复
(
0
)