首页
登录
职称英语
[originaltext] I’m glad to see so many of you here. We’ve become really alar
[originaltext] I’m glad to see so many of you here. We’ve become really alar
游客
2023-07-02
93
管理
问题
I’m glad to see so many of you here. We’ve become really alarmed over the health center by the number of students who are experiencing hearing loss. First, I want to go over some basics about hearing, and then we can take a look at our school environment and see if we can figure out some ways to protect hearing.[16]The leading cause of’preyentable hearing loss is excessive noise. Too much moderate noise for a long time, or some types of intense noise for even a short time can damage hearing. Loudness is measured in units called decibels. One decibel is the lowest sound that the average person can hear. Sounds up to 80 decibels generally aren’t harmful, that’s like traffic on a busy street.[17]But anything louder than 80 decibels, especially with continuous exposure, many eventually hurt your hearing. Once you’re up to around 140 decibels, that’s like a jet plane taking off, then you might even feel pain in your ears. And pains are sure sign that your hearing is at risk. Even one exposure to a really loud noise at close range can cause hearing loss. So what you need to do is limit your exposure to harmful levels. Now, take a look at the decibel level of some common campus sounds. Notice how loud those horns are that people take to football games. They are really dangerous if blown right behind you. Now, let’s try to generate a list of damaging noises.
16. What is the main cause of hearing loss?
17. What does the speaker say about harmful noise?
18. What does the speaker suggest to protect hearing?
19. What will the speaker probably do next?
选项
A、Measure damaging noises on campus.
B、Make a list of campus noises.
C、Figure out how to fight against noise.
D、Explain the concept of noise.
答案
B
解析
在录音的最后,说话者提到“让我们列出一个有害噪音的清单吧”,且结合之前提到的校园噪音可知,此处是指列出校园内的噪音清单,故B为答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2800808.html
相关试题推荐
[originaltext]AccordingtonewresearchbyBritishscientists,teenswhodo
[originaltext]AccordingtonewresearchbyBritishscientists,teenswhodo
[originaltext]Singaporehastopped131citiesgloballytobecometheworld’
[originaltext]Somekindsofmentalskillsnaturallydecreaseaspeopleget
[originaltext]Somekindsofmentalskillsnaturallydecreaseaspeopleget
[originaltext]M:Ouch,howcanthesandbesohotwhenthewater’sstillcold?
[originaltext]M:Ouch,howcanthesandbesohotwhenthewater’sstillcold?
[originaltext]M:ThatisitIknowthatitissmallerthanyouwanted,butiti
[originaltext]W:Excuseme,wherecanIfindtheseriesHairyPotter?Ihavebe
[originaltext]W:Excuseme,wherecanIfindtheseriesHairyPotter?Ihavebe
随机试题
[originaltext]W:(17)Whichsocialproblemdoyouthinkthegovernmentneedstoc
Thekeytoanysuccessfulgaragesale(家庭旧物出售)istogetthewordout.Thebest
[originaltext]Sothecounselingservicesweofferdealwithanyproblemsari
[originaltext] Eachyear,morethantwomillionweddingstakeplaceintheUni
一个职业经理人只要具备好的学历背景或工作背景,那么他一定能在工作上做出一番成就,
哪一项不是维生素B缺乏的原因A.摄入量不足 B.先天储存不足 C.吸收和运输
()是着眼于受教育者及社会长远发展的要求,以面向全体学生、全面提高学生的基本
下列关于城市通信工程规划内容的表述,哪项是错误的?()A.邮政通信枢纽应在客运
福勒和布朗根据教师的需要和不同时期所关注的焦点问题,把教师从一名新手成长为一名称
下列感染选择四环素类为首选药物的是()A.铜绿假单胞菌 B.斑疹伤寒
最新回复
(
0
)