首页
登录
职称英语
On a more mundane (世俗的) level, third-generation mobile telephones, despite a
On a more mundane (世俗的) level, third-generation mobile telephones, despite a
游客
2023-07-01
69
管理
问题
On a more mundane (世俗的) level, third-generation mobile telephones, despite all the delays and the billions squandered on 3G licenses by telecom firms, are still expected to offer consumer highspeed, always-on mobile internet access, complete with video, in the next few years. Rapidly proliferating "wi-fi" (无线局域网) networks already offer wireless access on a local basis. Tiny tracking chips called radio-frequency identification devices are being used as passports. Soon they will be small, powerful and cheap enough to be implanted into everything. Sensors of every kind, including video cameras, should also become much smaller and cheaper. Forrester Research, a technology consultancy, predicts that 14 billion such devices will be connected to the internet by 2005.
How rapidly such new technology is introduced will depend on a number of factors—the state of the economy, the supply of investment capital and the appetite of consumers for new products or services! Fortunes will be made and lost many times over. But whatever happens, the power of computing and communications looks set to continue to grow, and its price to fall, at a steady rate for the next few decades. That will make it possible, at least in rich countries, to record most human interactions, wherever and whenever they take place, and to store and analyze this ocean of data at low cost.
For the sake of argument, this survey will assume that we are heading towards a networked society of ubiquitous (到处存在的), mobile communication capable of constant monitoring. Whether this arrives in 20, 30 or 40 years does not really matter. The point is that the destination seems not merely possible, but probable, so it is not too soon to ask: What do we want this technology to do?
The internet has already thrown up a host of legal and political problems, but these are only a small foretaste of the dilemmas—about privacy, security, intellectual property and the nature of government itself—that will have to be faced over the coming decades. The debate has already begun. This survey will outline some of main issues, and speculate on the way they are likely to go. [br] The passage is most probably _____ of a research paper.
选项
A、the introductory part
B、the conclusion part
C、the supporting data
D、the new findings
答案
A
解析
第3段第1句和最后一段最后一句都表明“本调查”将要做什么,由此可见,原文介绍了“调查”展开的背景,如果这是一篇调查报告的一部分,那它应该是开头的介绍部分。由此可见,A为本题答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2798096.html
相关试题推荐
MobilePhonesintheClassForthispart,youareallowed30minutestowritea
Second-handMobilePhoneMessages1.一项调查表明,我们发送的祝福短信中,多数为二手短信2.分析二手短信兴起的原因及人们为何
Second-handMobilePhoneMessages1.一项调查表明,我们发送的祝福短信中,多数为二手短信2.分析二手短信兴起的原因及人们为何
[originaltext]Areelectriccarsthewayofthefuture?Automobilemanufactu
[originaltext]Areelectriccarsthewayofthefuture?Automobilemanufactu
Somepessimisticexpertsfeelthattheautomobileisboundtofallintodisu
Onamoremundane(世俗的)level,third-generationmobiletelephones,despitea
Onamoremundane(世俗的)level,third-generationmobiletelephones,despitea
Onamoremundane(世俗的)level,third-generationmobiletelephones,despitea
Thecommunicationsexplosionisonthescaleoftherail,automobileortele
随机试题
Peoplewritethingsonitwithchalk.[br]Peoplecanseemanyanimalsthere.B
Theperson________youweretalkingtowasanAmerican.A、whoB、whomC、whichD、as
Howmanycirclescontainablackdot?[img]2011q4/ct_eyyjscm_eyyjsciq_0163_20111
【B1】[br]【B4】A、thatB、whenC、ifD、butA结构衔接。此处缺的是本句第二个宾语从句的连词,而且句子不缺少任何成分,因此选择t
ThetransformationofjournalisminIndia—theworld’slargestdemocracyand
[originaltext]Anewstudywarnsthatabout30%oftheworld’speoplemayno
下列哪一项是指最先的印象对人的知觉所产生的强烈影响?()A.光环效应 B.投
简要论述《义务教育数学课程标准(2011年版)》中关于“课程内容”中“图形与几何
350)对定时限过电流保护进行灵敏度校验时一定要考虑分支系数的影响,且要取实际可
影响岩体边坡稳定的主要地质因素中最主要的外在因素是()。A.地应力 B.散体
最新回复
(
0
)