首页
登录
职称英语
[originaltext] Well over 600 million people around the world depend on wetla
[originaltext] Well over 600 million people around the world depend on wetla
游客
2023-06-30
94
管理
问题
Well over 600 million people around the world depend on wetlands for their livelihoods, such as fishing or fanning.(3)Yet experts say since 1900, 64 percent of wetlands have disappeared and the rest are on the decline.
All of our fresh water comes from wetlands. The wetlands indeed also clean and purify the water of pollution. They also help to store carbon. They provide livelihoods. They’re also critical for us in terms of disaster risk reduction—helping people to protect their livelihoods and their homes against the impacts of rising sea level, of tsunamis and hurricanes.
(4)Besides providing resources for fishing, farming, water and fodder, they’re a source of pleasure for millions of people. It is in wetlands that we spend our holidays. They are the source of sustainable development and they are vital for our future and for our children’s future.
Besides losing 64 percent of the world’s wetlands since 1900, about 40 percent of the remaining wetlands have been degraded over the last 40 years. The decline continues at a rate of one and a half percent annually because humans build their civilizations near them.
3. What percentage of wetlands has disappeared since 1900?
4. Why are wetlands important according to the news?
选项
A、64 percent.
B、60 percent.
C、46 percent.
D、44 percent.
答案
A
解析
本题考查对新闻细节(数字)的捕捉。新闻中提到“experts say since 1900,64percent of wetlands have disappeared”,由此可知正确的数字选项为64%。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2797401.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Doyouwanttogooutfordinnertonight?W:Sure.Haveyougot
[originaltext]M:Doyouwanttogooutfordinnertonight?W:Sure.Haveyougot
[originaltext]M:Look!I’mgoingtotakedownthoseoilpaintingsandputupnew
[originaltext]M:Look!I’mgoingtotakedownthoseoilpaintingsandputupnew
[originaltext]M:Look!I’mgoingtotakedownthoseoilpaintingsandputupnew
[originaltext]M:Look!I’mgoingtotakedownthoseoilpaintingsandputupnew
[originaltext]M:Look!I’mgoingtotakedownthoseoilpaintingsandputupnew
Thethousandsofpeopleforcedtoabandontheirhomesinrecentweekstoflo
Thethousandsofpeopleforcedtoabandontheirhomesinrecentweekstoflo
Thethousandsofpeopleforcedtoabandontheirhomesinrecentweekstoflo
随机试题
Themainideaofthesebusiness-schoolacademicsisappealing.Inawordwt
【T1】人人都需要朋友,若你在交朋友方面总是失败,就该反省自己,看是否你的个性有什么问题。(if)或许你有些在社交上应该避讳的缺点,比如势力、饶舌、说脏
TheCivilWarofEnglandbrokeoutin_____.A、1789B、1879C、1642D、1462C
Ascientistwhowantstopredictthewayinwhichconsumerswillspendtheir
Jobsatisfactionisabusinesstermthatreferstoaperson’scontentmentwi
ThescientistGalileoclaimedthattheearth______aroundthesun.A、movesB、mov
Theconceptofpersonalchoiceinrelationtohealthbehaviorsisanimportan
建筑基地内绿地率的计算,下列哪项正确?()A.绿地率=(绿化覆盖面积/用地面
有位老师上课批评了一位学生,他生气的跑了出去,如果你是这位老师,你会怎么做?
关于养老保障信托,下列说法不正确的是()。A:这种信托是适用于退休规划的有效工具
最新回复
(
0
)