首页
登录
职称英语
[originaltext] While Gail Opp-Kemp, an American artist, was giving a speech
[originaltext] While Gail Opp-Kemp, an American artist, was giving a speech
游客
2023-06-30
18
管理
问题
While Gail Opp-Kemp, an American artist, was giving a speech on the art of Japanese brush painting to an audience that included visitors from Japan, she was confused to see that many of her Japanese listeners had their eyes closed. Were they tuned off because an American had the nerve to instruct Japanese in their own art form? Were they deliberately trying to signal their rejection of her? Opp-Kemp later found out that her listeners were not being disrespectful. Japanese listeners sometimes close their eyes to enhance concentration. Her listeners were showing their respect for her by chewing on her words. Someday you may be either a speaker or a listener in a situation involving people from other countries or members of a minority group in North America. Learning how different cultures signal respect can help you avoid misunderstandings. Here are some examples. In the Deaf culture of North America, many listeners show applause not by clapping their hands but by waving them in the air. In some cultures, both overseas and in some minority groups in North America, listeners are considered disrespectful if they look directly at the speaker. Respect is shown by looking in the general direction but avoiding direct eye contact. In some countries, whistling by listeners is a sign of approval while in other countries it is a form of insult.
16. What did Opp-Kemp’s speech focus on?
17. Why do Japanese listeners sometimes close their eyes while listening to a speech?
18. What does the speaker try to explain?
选项
A、The uniqueness of Japanese art.
B、Some features of Japanese culture.
C、Characteristics of Japanese artists.
D、The art of Japanese brush painting.
答案
D
解析
短文一开始就提到Opp-Kemp的演讲是关于日式毛笔绘画艺术,因此答案为D。A“日本艺术的独特性”、B“日本文化的一些特点”和C“日本艺术家的特点”短文中均未提及。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2797206.html
相关试题推荐
[originaltext]Sixtyparentsofyouthathletes,ages6to13,wereinterview
[originaltext]Sixtyparentsofyouthathletes,ages6to13,wereinterview
[originaltext]W:Excuseme.IhaveanappointmentwithMr.Liatnine.MayIcom
[originaltext]M:Hi,Icometopickupmylaundry.Ibroughtithereaweekago.
[originaltext]M:Hi,Icometopickupmylaundry.Ibroughtithereaweekago.
[originaltext]W:IneedtodosomethingtoimprovemyspokenFrenchasquicklya
[originaltext]W:IneedtodosomethingtoimprovemyspokenFrenchasquicklya
[originaltext]W:IneedtodosomethingtoimprovemyspokenFrenchasquicklya
[originaltext]W:IneedtodosomethingtoimprovemyspokenFrenchasquicklya
[originaltext]W:IneedtodosomethingtoimprovemyspokenFrenchasquicklya
随机试题
TipsfortheSoloTravelerWhenitcomestotraveling,so
CASE法测桩,当采用自由落锤为锤击设备时,其锤重应大f预估单桩极限承载力的1.
含有万古霉素和多粘菌素B的巧克力琼脂培养基常用于分离()A.脑膜炎球菌B.肺炎
电气设备检修需要解锁操作时,应经防误装置专责人()批准,并在值班负责人监护下由运
财政部代理发行地方政府债券,关于投标限定,下列说法中错误的是()。A:每一承销团
政策性金融债券经中闰人民银行批准,由我国政策性银行用计划派购或市场化的方式,向
场内运输形式的选择及线路的布设,应力求( ),尽量减少二次倒运和缩短运距。A.
A.ED B.ED/LD C.LD/ED D.LD/ED E.LD治疗指
1岁小儿的动作,不可能出现的是A.会拍手 B.会爬 C.会弯腰拾东西 D.
肾上腺素不具有下述哪一种作用() A.使心肌收缩力增强 B.心率加快 C.
最新回复
(
0
)