首页
登录
职称英语
[originaltext] In many homes, divorce is caused by "battle between the sexes
[originaltext] In many homes, divorce is caused by "battle between the sexes
游客
2023-06-30
63
管理
问题
In many homes, divorce is caused by "battle between the sexes. " To understand the problem, one must remember(22)the modern American woman is free. During childhood and adolescence, the American girl is given freedom and education which is equal to a boy’s. After completing school, she is able to get a job to support herself. She doesn’t have to marry for financial security. She considers herself an independent, self-sufficient person. She wants a husband whom she can respect, but she doesn’t want to be dominated by him. She wants a democratic household in which she has a voice in making decisions.(23)When the husband and wife are able to share decision-making, their marriage is probably closer, stronger, and more satisfying. Otherwise, the couple is likely to wind up in the divorce court. When a couple gets divorced, the court usually requires the man to pay his former wife a monthly sum of money.(24)If the couple have children, the children usually remain with the mother, and the father is expected to pay for their support. Although divorce is quite common in the US, 80% of those who get divorced remarry.(25)The remarriages allow thousands of people, especially children, to enjoy family life again, but at the same time many troubles have arisen. A well-known American joke tells of a wife calling to her second husband, "Quick, John! Come here and help me! Your children and my children are beating up our children!"
22. What can be inferred about the modern American women from the passage?
23. What probably causes divorce in the US according to the passage?
24. What will happen when a couple divorces in America?
25. What does the well-known joke imply?
选项
A、The husband needs to pay for children’s living expenses.
B、The children usually remain with their father.
C、Life becomes hard for the couple, especially the woman.
D、The woman, rather than the man, remarries soon.
答案
A
解析
本题1口j的是奋美国一对夫妇离婚将会发生什么。文中提到如果离婚的夫妻有孩子,孩子一般都和母亲一起生活.而父亲则要为他们提供生活费。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2796955.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Simon,couldyoureturnthetoolsIlentyouforbuildingthe
[originaltext]W:Simon,couldyoureturnthetoolsIlentyouforbuildingthe
[originaltext]W:Simon,couldyoureturnthetoolsIlentyouforbuildingthe
[originaltext]W:Simon,couldyoureturnthetoolsIlentyouforbuildingthe
[originaltext]Evenifyou’vekickedoffafitnessroutineandyou’rechoosi
[originaltext]Evenifyou’vekickedoffafitnessroutineandyou’rechoosi
[originaltext]Listeningtomusicisoneofthemostcommonwayswemanageo
[originaltext]Atfirstglance.EstherOkadeseemslikeanormal10-year-old
[originaltext]Atfirstglance.EstherOkadeseemslikeanormal10-year-old
[originaltext]M:Amelia,youseemverybusynow.ButIdohavesomethingtotel
随机试题
IntheUnitedStates,theThanksgivingDayisthe______ThursdayofNovember.A、fi
Theycallthemthenewbreadearners.Theyarewomen,andtheyaresettota
[originaltext]W:Hi.HowcanIhelpyou?M:Yes,[12]I’dliketoreturnthissw
SpeakerA:Waiter,______SpeakerB:Waitaminute,sir.That’s$80altogether.
对于混合型参数方程中,矩阵中的元素H11在数值上等于()A.第一端口开路而第二
砌砖工程使用的材料,下列哪项是不正确的?( )A.石灰膏熟化的时间达到15d
测血压前受试者应至少坐位安静休息5分钟,()内禁止吸烟或饮碰咖啡,排空膀胱A
甲乙未结婚生下儿子丙,丙跟随母亲一起生活,下列说法正确是()。A.甲对丙不负有
患者年高体衰,病属虚寒,久已卧床不起。今日晨起突然面色泛红,烦热不宁,语言增多,
为使接案面谈顺利进行,工作者需要掌握娴熟的会谈技巧。面谈技巧主要包括()。A.
最新回复
(
0
)