首页
登录
职称英语
[originaltext] The bodies of dozens of African immigrants, discovered off th
[originaltext] The bodies of dozens of African immigrants, discovered off th
游客
2023-06-30
108
管理
问题
The bodies of dozens of African immigrants, discovered off the Italian coast last week, might have been thrown overboard, Italian officials said on Monday. A coast guard spokesman said 15 illegal immigrants, all believed to come from Somalia, survived being thrown into the Mediterranean Sea. But one of the survivors, a woman, was in a serious condition. They told the coast guard that their boat had left Libya 20 days before, with around 100 immigrants aboard. They said most had died during the trip. Last Friday, 7 Africans, including 3 children, died before their boat could reach the island. A further 25 people survived.
5. How many of the immigrants died after being thrown into the sea?
6. Where the illegal emigrants came from?
7. How many people did survive?
选项
A、25.
B、3.
C、17.
D、100.
答案
A
解析
信息明示题。由A further 25 people survived.可知,25个人获救了,故选A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2795096.html
相关试题推荐
[originaltext]Mr.Stevensonwastheownerofageneralappliancestore.He
[originaltext]Mr.Stevensonwastheownerofageneralappliancestore.He
[originaltext]Approximately90%ofpeopleintheworldarenaturallyright-
[originaltext]Areyoulookingforagoodrelationshipwithsomeonespecial?
[originaltext]Areyoulookingforagoodrelationshipwithsomeonespecial?
[originaltext]ASouthAfricanbusinessmanisrefusingtoleaveCroatiaunti
[originaltext]TheWorldCarnivalissettostartitssecondfunfairinBeij
[originaltext]TheWorldCarnivalissettostartitssecondfunfairinBeij
[originaltext]TheWorldCarnivalissettostartitssecondfunfairinBeij
[originaltext]Wedon’tknowhowthefirstfirewasmade.Earlyfiresonthe
随机试题
Thirty-onemillionAmericansareover60yearsofage,andtwenty-ninemilli
ThejournalScienceisaddinganextraroundofstatisticalcheckstoitspe
NarratorListentopartofalectureinasociologyclass.Nowgetreadytoansw
Itwasacaseofemergency.Thefour-year
儿童认识始于直接经验,并通过个人的直接经验不断扩大对世界的认识。因此,教学应以直
商业助学贷款的贷后营理中。下列说法错误的是().A.贷后检查的主要内容包括
某工程,施工过程中发生如下事件: 事件1:监理单位参加了建设单位主持召开的图纸
根据现行规定,以下安全文明施工费的说法正确是( )。A.发包人应在工程开工后的
计算机网络按网络覆盖范围大小可分为()。A.骨干网 B.局域网 C.城域网
(2012年真题)根据《建设工程质量管理条例》,工程监理单位与被监理工程的()
最新回复
(
0
)