首页
登录
职称英语
[originaltext] China’s fertility industry could benefit now that the Chinese
[originaltext] China’s fertility industry could benefit now that the Chinese
游客
2023-06-29
89
管理
问题
China’s fertility industry could benefit now that the Chinese government has relaxed its one-child policy. (5) China eased the country’s one-child per couple policy at the end of October. All married couples are permitted to have two children. The world’s fertility clinics should see an increase in business. Couples face problems when trying to conceive through clinics in China. Some couples prefer to select the gender of their child. The government does not permit gender selection, or advanced fertility methods. (7) Middle-class Chinese couples travel to Australia, Thailand or the United States for fertility treatments. (6) These foreign markets could benefit from an increased demand for fertility services.
5. When did China ease the one-child policy?
6. Which is correct in the following sentences?
7. Which country is not mentioned in the news?
选项
A、At the end of November.
B、At the beginning of October.
C、At the end of October.
D、At the middle of November.
答案
C
解析
新闻提到,中国在十月末的时候放宽了独生子女政策。故选C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2793362.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Wehavetime,don’twe?Everytimewe’vegoneonatrip,we’ve
[originaltext]M:Wehavetime,don’twe?Everytimewe’vegoneonatrip,we’ve
[originaltext]M:Wehavetime,don’twe?Everytimewe’vegoneonatrip,we’ve
[originaltext]M:Wehavetime,don’twe?Everytimewe’vegoneonatrip,we’ve
[originaltext]M:Wehavetime,don’twe?Everytimewe’vegoneonatrip,we’ve
[originaltext]M:Wehavetime,don’twe?Everytimewe’vegoneonatrip,we’ve
[originaltext]M:Wehavetime,don’twe?Everytimewe’vegoneonatrip,we’ve
[originaltext]M:IranintoourfriendMarkyesterdayonthestreetandhesaid
[originaltext]M:IranintoourfriendMarkyesterdayonthestreetandhesaid
[originaltext]W:I’msickofbeingasalariedemployee.Whydon’twepoolours
随机试题
[originaltext]NormPethrick,a36-year-oldmaninAustralia’snortherncityDar
Dangerscanbecausedbytheuseofsuchabstractwordsas"beauty","crime"
(1)Ofallthelessonstaughtbythefinancialcrisis,themostpersonalone
Airlinecompaniesareresponsiblefortransportingyourluggage.Ifyoucann
下列不符合基金销售费用规范的是( )。A.基金管理人可以视情况对不同投资人使用
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
为了开拓多样化的营销模式和分销渠道,深入挖掘潜在客户群,发展移动金融业务,电子银
培训与需求分析的内容包括()。A.组织分析 B.公司战略分析 C
在海港工程中,碳素钢的单面年平均腐蚀速度最快的部位是( )。A.水位变动区
男,45岁。疲乏、贫血4个月入院。既往有乙型肝炎病史10年。查体:睑结膜略苍白,
最新回复
(
0
)