首页
登录
职称英语
[originaltext] Let’s move around to learn a language in a faster way! Langua
[originaltext] Let’s move around to learn a language in a faster way! Langua
游客
2023-06-26
78
管理
问题
Let’s move around to learn a language in a faster way! Language classes of the future might come with some physical exercises.(20)It is found that people learn a new language more easily when words are combined with the relative movements. And people learn a new tongue more quickly when words are accompanied by movements. Researchers enrolled 20 volunteers in a six-day course to learn a language designed to explain the study results in an easy way. Half of the teaching materials were taught by using spoken and written instructions and exercises, while the other half was taught with body movements to combine each word. In the teaching process, the learners will be asked to act out. For instance, in teaching "cut" to the learners, the trainer did the movement in cutting things into several pieces, and then the learners followed him and memorized it by doing the gesture.(21)It was resulted that the learners remembered more of the words with movements and used them more readily when creating new sentences. The researchers explained that the acting of the words helps the learners’ memory by creating a more complex representation of the word and(22)this can leave a deep impression of the word in learners’ mind. One of the researchers claimed that the method could really speed up foreign language learning in the real language classes of schools.
20. What is the fast way to learn a new language introduced in the passage?
21. What was the result of the test according to the passage?
22. How did the researchers explain the results of the test?
选项
A、To play some word games.
B、To accompany words with gestures.
C、To have some outdoor exercises.
D、To choose classes in the future.
答案
B
解析
事实细节题。本题问的是文中介绍的快速学习一种新语言的方法是什么。短文开头便指明未来的语言学习将与身体动作相结合,并指出有研究发现将语言与其相对应的动作结合是学习语言的一种较为简易的方法。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2784550.html
相关试题推荐
[originaltext]Sinceaunionrepresentativevisitedourcompanytoinformus
[originaltext]Sinceaunionrepresentativevisitedourcompanytoinformus
[originaltext]Sinceaunionrepresentativevisitedourcompanytoinformus
[originaltext]Whenpeoplecareforanelderlyrelative,theyoftendonotu
[originaltext](16)Therearemanycommonlyheldbeliefsabouteyeglassesan
[originaltext](23)AnewbookbytwoprofessorsatPennsylvaniaStateUniver
[originaltext](23)AnewbookbytwoprofessorsatPennsylvaniaStateUniver
[originaltext](23)AnewbookbytwoprofessorsatPennsylvaniaStateUniver
[originaltext]Fromthebeginningofhumanhistory,(21)peoplehaveusedoil
[originaltext]Fromthebeginningofhumanhistory,(21)peoplehaveusedoil
随机试题
Iwon’tgowithyou.Itis______coldtoday.A、somuchB、toomuchC、muchtooD、v
[originaltext]LadiesandGentlemen,WehavecommencedourdecentintoSydne
InthesecondjourneytotheEastIhadnotcomewithoutsomeprecautions.I
A—motionpictureB—dubbedfilmC—westernmoviesD—or
A.恶性高血压 B.高血压病3级 C.高血压病2级 D.高血压危象 E.
共用题干 杨女士2001年与吴先生结婚,生一子小吴,婚后二人购买了一套两居室的
《十八项反事故措施》要求:接地线与电气设备的连接可用()。(A)螺栓
公元627年至649年,是唐朝李世民统治的年代。在此期间,君臣励精图治,政治清明
(2021年真题)表示“必要时(临时备用)”的缩写是()A.qs. B.
急性化学中毒的特点不包括A.发生突然,防救困难 B.产生即时危害,影响短暂
最新回复
(
0
)