首页
登录
职称英语
[originaltext] Religious and private schools receive little or no support fr
[originaltext] Religious and private schools receive little or no support fr
游客
2023-06-26
65
管理
问题
Religious and private schools receive little or no support from public taxes in the United States. As a result, they are more expensive to attend. The religious schools in America are usually run by churches. Therefore they tend to be less expensive than private schools. When there is free education available to all children in the United States, why do people spend money on private schools? Americans offer a great variety of reasons for doing so. Some parents send their children to private schools because the classes there are usually smaller. In their opinion, the public schools in their area are not of high enough quality to meet their needs. Private schools in the United States range widely in size and quality, and they offer all kinds of programs to meet the needs of certain students.
19. Why is it usually expensive to attend religious and private schools?
20. What is one of the reasons for people to send their children to private schools?
21. Who usually runs religious schools in the United States?
选项
A、Private schools admit more students.
B、Private schools charge less than religious schools.
C、Private schools run a variety of programs.
D、Private schools allow students to enjoy more freedom.
答案
C
解析
题目询问人们把孩子送到私立学校去的原因之一是什么。关键是要听到“在他们(家长们)看来,公立学校的教学质量不能满足他们的要求,而私立学校有各种规模和质量,能够提供各种课程以满足某些学生的需求。”故答案为C。文中说私立学校的班级通常要小一些,即学生人数要少一些,故A不正确;文中说宗教学校比私立学校收费低,故B不正确;选项D的内容文中没有提及。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2784202.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolat
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolat
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpi
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)S
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)S
[originaltext]W:Youdon’tlooktoowell.Maybeyoushouldtakethedayofffro
[originaltext]W:Youlookbettertoday.Howdidyourtestgo?M:Muchbetterth
[originaltext]W:Youlookbettertoday.Howdidyourtestgo?M:Muchbetterth
[originaltext](5)ThedryconditionsinCaliforniaaregoodforpeoplewho
[originaltext](5)ThedryconditionsinCaliforniaaregoodforpeoplewho
随机试题
Whatisimportantwhen...?Workingovertime-Healthandsafety-Highefficienc
HowtoSolveResearchProblems?I.【T1】______【T1】______—Problem:hardtodevis
Youhavetoworkinthispositionfortwoyears______gettingpromoted.A、onB、s
Somemanagershavenoticedrecentlythattheemployeesinthecompanyare【T1
有些人的成功常常让周围的人大惑不解,因为他们似乎从来都不工作,或者没有长时间地工作。【T1】他们的成功秘诀在于他们专注的能力,因而能够凭借最小的明显努力获
[originaltext]M:Look,I’msorryIdidn’tturnupforthematchyesterday,but
在Windows中,文件夹名不能是()。A.2&3=0 B.11*2! C.
(2018年真题)某男,48岁,患肾虚阳痿与肠燥便秘。宜选用的药是( )A.补
明矾佐剂易诱导哪类抗体的产生A.IgG B.IgD C.IgE D.IgM
(2020年真题)2021年1月1日,王某向李某购买一套二手房,双方签订
最新回复
(
0
)