首页
登录
职称英语
[originaltext] Albert Schweitzer was bom in 1875 in Alsace. At that time, it
[originaltext] Albert Schweitzer was bom in 1875 in Alsace. At that time, it
游客
2023-06-25
69
管理
问题
Albert Schweitzer was bom in 1875 in Alsace. At that time, it was a part of Germany.[22]His generous spirit was first awakened through his training as a preacher. Besides gaining a reputation as a preacher, he also became respected for his ability to play the organ. He was a man of many talents. His concern for other people turned his attention to medicine. He had also acquired doctoral degrees in philosophy and music. His wife took an interest in medicine also and became a nurse. Many people thought that he should remain and lecture in Europe to have a strong impact on Western civilization. Though he listened to their suggestions, he ultimately decided to follow his own conscience. This led him to Africa.[24]Albert had felt that all men should accept the responsibility of helping others. He felt particularly concerned for black Africans who had been exploited by white men. He earned the money he needed by performing on the organ and by lecturing. With this money he bought equipment and opened a hospital in Africa. He was a man of great strength who faced great problems with courage. The treat of war, the reality of imprisonment during World War One as a German citizen and the unbearable heat in Africa did not make him retreat at all. He believed that a man could overcome these obstacles if he had a sense of idealism. He died in 1965.
22. How was Albert’s generous spirit awakened?
23. What was he respected for?
24. According to Albert, what should all men accept?
25. What is true of Albert?
选项
A、His suggestions and help.
B、The cruel reality and unpleasant life.
C、The responsibility to help others.
D、The protection of others from being injured.
答案
C
解析
细节题。C项是对原文中的the responsibility of helping others的同义表达,故选C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2782362.html
相关试题推荐
[originaltext]WestPointisafour-yearschoolinNewYorkStatethateducat
[originaltext]WestPointisafour-yearschoolinNewYorkStatethateducat
[originaltext]WestPointisafour-yearschoolinNewYorkStatethateducat
[originaltext]Goodevening.Welcometothefirstmeetingofourspringcycl
[originaltext]Goodevening.Welcometothefirstmeetingofourspringcycl
[originaltext]Manyayoungpersontellsmehewantstobeawriter.Ialwaysen
[originaltext]TeenagerswhodobetterthanexpectedintheirA-levelshavel
[originaltext]TeenagerswhodobetterthanexpectedintheirA-levelshavel
[originaltext]Birdsspendsomuchtimesmoothing,cleaningandarrangingth
[originaltext]Birdsspendsomuchtimesmoothing,cleaningandarrangingth
随机试题
Completethesentencesbelow.WriteNOMORETHANTHREEWORDSforeachanswer.
It’squite______mewhysuchthingshavebeenallowedtohappen.A、forB、behindC、
EdgarAllanPoewasmostfamousforhispoemsand______stories.A、shortcomicB
出国留学是教育对外交流的重要组成部分,我国实行“支持留学、鼓励回国、来去自由”的
公共营养是研究下列哪项( )。A.如何适应自然环境来解决人类食物安全问题的理论
子宫内膜癌与下列哪项无关A.家族史 B.未婚 C.消瘦 D.少育 E.糖
农村集体资产清产核资组织工作的原则不包括( )。 A.统一领导 B.
托管银行是由存券银行在基础证券发行国安排的银行,它通常是存券银行在当地的分行、
下列选项中属于设置费与维持费权衡的有()。A.进行维修性设计 B.采用计
治疗三度房室传导阻滞最有效的措施是A.口服β受体阻滞剂 B.植入心脏起搏器
最新回复
(
0
)