首页
登录
职称英语
[originaltext] When the tsunami hit southern Thailand last year hundreds of
[originaltext] When the tsunami hit southern Thailand last year hundreds of
游客
2023-06-25
56
管理
问题
When the tsunami hit southern Thailand last year hundreds of Burmese migrants working in beach front hotels were among the victims. Thai officials have identified 80 Burmese migrant workers among the dead. But they believe several of the more than 800 unidentified bodies are likely to be Burmese. Thousands of Burmese migrant workers are employed along Thailand’s Andaman Sea coast—a source of cheap labor for contractors who often overlook the need to register the workers. Those who survived the tsunami often found their jobs, homes and belongings were gone, and that they were unable to get government aid. Adisorn Kurdmongkol, a Thai labor activist, says the disaster called attention to the problems the Burmese migrants faced even before the tsunami.
3. How many unidentified bodies are likely to be Burmese?
4. What happened to the surviving Burmese after last year’s tsunami?
选项
A、They were employed by contractors.
B、They overlooked the government aid.
C、They called attention to the problems of migrants.
D、They were unable to get government aid.
答案
D
解析
新闻提到,那些在海啸中幸免于难的人发现他们的工作没了,家和财产也被海啸冲走了,并且他们也得不到政府的援助(unable to get government aid)。故D正确,并同时可以排除B“他们忽视政府的援助”。A“他们被包工头雇用了”和新闻说的“他们工作没了”(their jobs…were gone)相反。C所说的“引起对移民问题的关注”是泰国劳工活跃分子Adisorn Kurdmongkol的呼吁,与海啸幸存者无关。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2782332.html
相关试题推荐
[originaltext]TheFrenchareathearttraditionalists.Thoughtheydearlylo
[originaltext]TheFrenchareathearttraditionalists.Thoughtheydearlylo
[originaltext]MyfirstsemesterofcollegewastheworstI’vebeenthrough.
[originaltext]MyfirstsemesterofcollegewastheworstI’vebeenthrough.
[originaltext]Nexttimeyoubringyourkidsinforacheckup,don’tbesurp
[originaltext]Nexttimeyoubringyourkidsinforacheckup,don’tbesurp
[originaltext]M:Hello.W:Oh,hello.Youmustbeanewstudent.Didyoufindi
[originaltext]M:Yael,what’sthatinyourhand?W:Comeon,Don.Haven’tyous
[originaltext]Hundredsofemergencyworkerscarefullysearchedthesiteofa
[originaltext]Hundredsofemergencyworkerscarefullysearchedthesiteofa
随机试题
Doyouagreeordisagreewiththefollowingstatement?Onlypeoplewhoearnalot
PassageTwo[br]WhatdoesthatinPara.3referto?Genderoccupationalsegregati
Aftertheearthquake,thetextmessagescamestreaminginto4636-reports
OnDecember25,2000,manypeopleacrossNorthAmericareceivedarareChri
TheDeathofaSpouseFormuchoftheworld,thedeathofRichar
下列选项中,不能由左边的立方体展开而成的是
A.躁狂症B.抑郁症C.精神分裂症D.晕动病E.安定麻醉术氯普噻吨主要用于
患者,男,65岁,因车祸后导致双下肢开放性骨折大量出血急诊入院。入院时患者病情危
划定历史文化名城保护界线应按《历史文化名城保护规划规范》的要求进行定位,分为(
服用胃动力药多潘立酮治疗消化不良,最佳用药时间是A.餐后 B.餐前 C.餐后
最新回复
(
0
)