首页
登录
职称英语
Scores of university halls of residences and lecture theatres in the UK were
Scores of university halls of residences and lecture theatres in the UK were
游客
2023-06-25
35
管理
问题
Scores of university halls of residences and lecture theatres in the UK were judged "at serious risk of major failure or breakdown" and "unfit for purpose", a secret database obtained after a legal battle by the Guardian reveals.
Some of the most popular, high-ranking institutions, such as the London School of Economics, had 41% of their lecture theatres and classrooms deemed unsuitable for current use, while Imperial College London had 12% of its non-residential buildings branded "inoperable". At City University, 41% of the student apartments were judged unfit for purpose.
Universities argue they have spent hundreds of millions in freshening them up since the judgments were made two years ago and use some of the buildings for storage purposes only.
The government agency that holds the information, the Higher Education Funding Council for England(Hefce), was forced to reveal it after an information tribunal(法庭)ruled in the Guardian’s favour, agreeing that it was in the public’s interest for the data to be made public.
Hefce is thought to have spent up to £50,000 trying to conceal the data from the Guardian, which requested it two and a half years ago. The newspaper’s lawyer, Aidan Eardley, said the case would make it harder for government agencies to withhold information in future.
The database, which aims to help universities compare the condition of their estate with their competitors, shows more than 90% of higher education institutions had at least 10% of their buildings judged below the "sound and operationally safe" category. One in 10 institutions had at least 10% of their estate judged inoperable and at serious risk of major breakdown.
Universities employ surveyors to judge the condition of their estate according to four categories: as new: sound and operationally safe: operational but in need of major repair and inoperable: posing a serious risk of major failure and breakdown. The surveyors also record whether buildings are suitable for student living, teaching and learning under four more categories, from "excellent" to "unsuitable for current use".
Property consultants who advise universities said that, at its most extreme, buildings deemed inoperable could break fire regulations, have leaks and rot. [br] In the "legal battle", it was ruled by court that ______.
选项
A、many universities had buildings at serious risk
B、the risk of university buildings should be revealed
C、the Guardian mustn’t interfere in university administration
D、universities should improve the quality of their buildings
答案
B
解析
第1段首先提到了a legal battle,直到第4段,作者才指出法庭是ruled in the Guardian’s favour(做出了对《卫报》有利的判决),其后的分词结构表明法庭判决the data to be made public,the data指的是前几段提到的有关大学有危楼的数据。由此可见,法庭判决了“大学有危楼”这个事实应告知公众,B与此内容最为相近,故为本题答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2781810.html
相关试题推荐
AdetailedandthoroughresearchprojectundertakenbytheOpenUniversityr
AdetailedandthoroughresearchprojectundertakenbytheOpenUniversityr
AdetailedandthoroughresearchprojectundertakenbytheOpenUniversityr
[originaltext]KatharineGrahamgraduatedfromtheUniversityofChicagoin
[originaltext]DoctorsforchildrenfromtheU.S.Universityhavetakenaloo
[originaltext]"Whereistheuniversity?"isthequestionmanyvisitorstoCa
[originaltext]"Whereistheuniversity?"isthequestionmanyvisitorstoCa
[originaltext]M:(8)Thatwasmylasteconomicslectureoftheweek.Andherei
[originaltext]M:(8)Thatwasmylasteconomicslectureoftheweek.Andherei
[originaltext]M:(8)Thatwasmylasteconomicslectureoftheweek.Andherei
随机试题
NowintheU.S.thewomenworkingoutsidehomecanget______.[br]Theexpressi
Chinahasoutlinedanewapproachtoforeigninvestment,withplannerssayi
Tolive,learn,andworksuccessfullyinanincreasing【S1】______complex
Theyoungmanassuredthebossthathewould______allhisenergiestodothejo
HadDickensforeseenthathisnovelwouldcausesuchadisturbance,he______it.A
设二叉排序树中有n个结点,则在二叉排序树的平均查找长度为()。
下列吡喃糖苷中最容易被水解的是A七碳糖苷 B五碳糖苷 C甲基五碳糖苷 D六
证券公司开展融资融券业务,必须经()批准。A.国务院证券监督管理委员会 B.
商品流通企业的薪酬从本质上说是劳动或劳务的()表现。A:价值 B:价格 C:
以下属于银行业从业人员的是( )。A.金融资产管理公司的工作人员 B.保险资
最新回复
(
0
)