首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Have you ever noticed advertisements recently?M: Not yet. Is
[originaltext]W: Have you ever noticed advertisements recently?M: Not yet. Is
游客
2023-06-23
49
管理
问题
W: Have you ever noticed advertisements recently?
M: Not yet. Is anything new?
W: Yeah.(9)Some advertisements say " Learn a foreign language in six weeks, or get your money back!" "From the first day your pronunciation will be excellent. Just send. . . " and so on.
M: A few people try to learn a language fast by studying for six or more hours a day. Do you think it is a very effective way to learn a foreign language?
W: No.(10)It is most effective to learn the language in the country where it is spoken. There you come into contact with it all the time.
M: I can’t agree with you more. But most people can’t afford this, and for many of them, it is not necessary.
W: However, foreign language, especially English, is an indispensable part of our life. People need the language to do their work better.(11)For example, scientists and doctors need to be able to read books and reports in foreign languages. So they should spare a lot of time to learn the language.
M: Yes. They have to. If people can’t learn the language in its native land, it is a little more difficult for them to learn. Of course, it’s impossible for everyone to go abroad.(12)And we can achieve great success as long as excellent ways of language learning are adopted.
W: Besides, perseverance is very important. We should accumulate what we learn gradually and put them into practice.
9. What can we learn from the advertisements?
10. What is the most effective way to learn a foreign language according to the woman?
11. Why do scientists and doctors have to learn foreign languages?
12. How can most people learn a foreign language successfully according to the man?
选项
A、By accumulating experience in learning.
B、By knowing the linguistic theories of foreign languages.
C、By spending more hours on communication.
D、By adopting an excellent learning approach.
答案
D
解析
事实细节题。本题问的是男士认为多数人怎样能成功地学好一门外语。对话最后男士提到,虽然语境对外语学习很重要,但并不是每个人都能出国学习。只要采用学习外语的好方法,也能学好外语。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2776990.html
相关试题推荐
[originaltext]Duringa1995roofcollapse,afirefighternamedDonaldHerbertw
[originaltext]Duringa1995roofcollapse,afirefighternamedDonaldHerbertw
[originaltext]MymotherwasborninasmalltowninnorthernItaly.Shewasthr
[originaltext]M:Sarah,youworkintheadmissionsoffice,don’tyou?W:Yes,I
[originaltext]M:Sarah,youworkintheadmissionsoffice,don’tyou?W:Yes,I
[originaltext]M:Sarah,youworkintheadmissionsoffice,don’tyou?W:Yes,I
[originaltext]M:Hello,Ihaveareservationfortonight.W:Yourname,please.
[originaltext]M:Hello,Ihaveareservationfortonight.W:Yourname,please.
[originaltext]Obtaininggoodhealthinsuranceisarealnecessitywhileyouare
[originaltext]KatharineGrahamgraduatedfromtheUniversityofChicagoin1938
随机试题
Theword"winner"and"loser"havemanymeanings.Whenwerefertoaperson
[originaltext]Whenasleepydriverhastroublewithkeepinghiseyesontheroa
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
图示结构,减少A点竖向位移,最有效的是( )。 A.AB长度减少一半 B.
出纳通过将每月银行对账单与会计记录进行检查与核对,来进行支付。()最佳描述了
牛奶和酒类的消毒方法为A、焚烧与烧灼 B、高压蒸汽灭菌法 C、滤过除菌法
左图给定的是正方体纸盒的外表面,下面哪一项能由它折叠而成? A.如上图所示
根据《中华人民共和国义务教育法》规定,学校及其他教育机构中的教学辅助人员和其他专
简述善意取得的含义与条件。
对于持续持有期少于7U的投资人,基金管理人叫以在基金合同、招募说明书中约定收
最新回复
(
0
)