首页
登录
职称英语
Topic College Graduate Boom For this part, you are allowed 30 minutes to w
Topic College Graduate Boom For this part, you are allowed 30 minutes to w
游客
2023-06-23
72
管理
问题
Topic College Graduate Boom
For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay entitled College Graduate Boom based on the statistics provided in the chart below. Please give a brief description of the chart first and then make comments on it You should write at least 120 words but no more than 180 words.
选项
答案
The graph demonstrates that the number of college graduates is growing rapidly. In 2004 there were only 2.80 million graduates, while in 2013, the number has risen up to 7 million, which is more than one time of the former.
This phenomenon arouses a deep concern about the severe employment situation of college graduates. In fact, it is reported that due to the excessive number of job-hunters and the limited job vacancies, a few graduates find it hard to locate a suitable job and therefore have to rely on their parents for living while some others choose to shelter in the post-graduate schools for further study.
To solve this problem, it is suggestive that more job opportunities should be created for graduates. Besides, undergraduate students should try their best to equip themselves with more professional skills. With these joint efforts, it is hopeful that this difficulty can be overcome.
解析
本文是图表作文,要求联系图表所示内容就大学毕业生人数大增这一话题做阐述,文章内容安排如下:
第一段描述图表中数据的变化情况。
第二段分析这一变化带来的影响。
第三段提出应对建议。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2775807.html
相关试题推荐
[originaltext]MostAmericancollegestudentsneedtobeefficientreaders.
Thenumberofpostgraduatestudentstravellingfromnon-EUcountriestostud
Thenumberofpostgraduatestudentstravellingfromnon-EUcountriestostud
如今大学生的生活方式正在发生着变化。Nowcollegesanduniversitiesareseeingachangeinthestude
让人更为震惊的是,大学生浪费的食物数量是全国平均量的两倍。Whatismoreastonishingisthatcollegestudentsw
[originaltext]JoeisastudentatacollegeinanurbanareaDuringhisfir
[originaltext]JoeisastudentatacollegeinanurbanareaDuringhisfir
[originaltext]JoeisastudentatacollegeinanurbanareaDuringhisfir
[originaltext]JoeisastudentatacollegeinanurbanareaDuringhisfir
[originaltext]KatherineGramgraduatedfromtheUniversityofChicagoin193
随机试题
Comparedwithtraditionalcomputerscience,webscienceincludestheresearch__
人物humanfigure
Hereachedthetopofthemountainand______(停下来在路旁的大石头上休息).stoppedtorestona
[originaltext]W:Didn’tMariongoshoppingwithyouyesterday?M:Evenifsheh
“观念的东西不外是移入人的头脑并在人的头脑中改造过的物质的东西而已,”这一命题揭
注意力评定不包括:A.视跟踪 B.形态辨认 C.词辨认 D.声辨认 E.
关于Km值的叙述错误的是A.酶的特征常数之一B.只与酶的性质有关C.也与酶的浓度
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
对庆大霉素不良反应描述不正确的是A.不可逆的肾毒性B.耳毒性以前庭神经损害为主C
关于对乙酰氨基酚的作用特点,叙述正确的是A:解热镇痛作用强度比阿司匹林强 B:
最新回复
(
0
)