首页
登录
职称英语
[originaltext] A piece of history has been found thanks to a boy tripping on
[originaltext] A piece of history has been found thanks to a boy tripping on
游客
2023-06-22
47
管理
问题
A piece of history has been found thanks to a boy tripping on a rare, 1.2-million-year-old animal fossil. In November 2016, Jude Sparks, now 10, was on an outing with his family near their New Mexico home when he tripped over what he thought was a cow bone. Now, researchers at New Mexico State University are preserving this discovery, which was identified as an ancient elephant-like animal.
Kyle Sparks, father of Jude, said he let his son decide what to do with the fossil. So Jude reached out to Peter Houde, a professor at New Mexico State University, who had experience with the same type of fossil in the past. The next day, Houde came out to see the fossil for himself. Houde told ABC News that he was quite excited about the find. “It was fortunate that the family didn’t try to dig up the fossil because that could destroy the specimen. They did the right thing by calling someone who would know what to do. It’s great for the community because now everybody can appreciate it,” he added.
Houde and his fellow faculty members dug up the fossil in late May. They hope to return to the site with geologists for an additional search as there could be more fossils near the site. Jude and his family had been invited by the researchers to see the fossil being preserved at the university.
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. What did the boy Jude Sparks think he had discovered?
23. What are the researchers at New Mexico State University doing with the boy’s discovery?
24. What did Professor Peter Houde say when interviewed by ABC News?
25. What do the researchers plan to do?
选项
A、The site should have been protected.
B、The boy’s family had acted correctly.
C、The boy should have called an expert.
D、The channel needs to interview the boy.
答案
B
解析
细节推断题。讲座中提到,皮特-乌德教授告诉美国广播公司新闻频道说,他对这一发现相当激动,幸运的是这家人没有试图将这个化石挖出来,因为那样会毁掉这个标本。他们给知道该怎么做的人打了电话,这种做法是正确的。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2772658.html
相关试题推荐
[originaltext]Americansthinkagreatdealabouttime.Theyconstantlyrefe
[originaltext]Mostkidsaremuchbetterthantheirparentsatprogrammingt
[originaltext]Mostkidsaremuchbetterthantheirparentsatprogrammingt
[originaltext]Someoftheplanet’smostpreciousanimalsandplantsaredis
[originaltext]Someoftheplanet’smostpreciousanimalsandplantsaredis
[originaltext]Someoftheplanet’smostpreciousanimalsandplantsaredis
[originaltext]Fortwenty-fiveyears,Iwasafull-timethief,specializing
[originaltext]Fortwenty-fiveyears,Iwasafull-timethief,specializing
[originaltext]"Gototheplaygroundandhavefun",parentswilloftensayt
[originaltext]Doyourememberatimewhenpeoplewerealittlenicerandge
随机试题
Somepeoplearecontenttolimittheirinvestmentprogramstosuchsafeinve
Everylivingthinghaswhatscientistscallabiologicalclockthatcontrols
建筑工程质量事故调查报告书资料来源单位为()单位。A.施工 B.调查 C.检
强直性脊柱炎的X线表现特点A.常蔓延数个椎体,晚期增生明显.骨性融合成块 B.
风湿热的预后主要取决于:()A.是否存在关节畸形 B.是否存在舞蹈
孟子说:“爱人者,人恒爱之;敬人者,人恒敬之。”这段话揭示的道理是( )。A.
2005年6月,胡锦涛在中央民族工作会议上指出:“正确处理民族问题,是建设中国特
法人的特征有( )。A.是独立的社会组织 B.具有独立的财产 C.有固定的
某土建结构工程,计算出的工程费用2600万元(不含增值税进项税额),其中定额人工
根据《水利水电工程标准施工招标文件》,承包人的一般义务和责任包括()等。A
最新回复
(
0
)