首页
登录
职称英语
[originaltext] The number of Americans over the age of 65 is expected to dou
[originaltext] The number of Americans over the age of 65 is expected to dou
游客
2023-06-19
37
管理
问题
The number of Americans over the age of 65 is expected to double between now and 2030. This next generation of retirees will be the healthiest, best educated, and most wealthy in American history. But many of them won’t have a retirement benefit their parents’ generation fought hard to get It is something known as a defined-benefit plan, or "pension". Retired workers who have a pension continue to be paid a certain percentage of their highest annual salary—usually anywhere from one to three percent—multiplied by the number of years they worked for the company. Pensions first became popular during World War II, when a federally-approved wage-freeze meant unions had to negotiate for retirement benefits, instead of pay increases. Pensions reached the height of their popularity in the late 1970s, when more than 60 percent of Americans had one.
1. What problem does the next generation of retirees have?
2. When did pensions reach the height of their popularity?
选项
A、Their health becomes worse.
B、They don’t fight as hard as before.
C、They won’t get the benefit of pension.
D、They receive less education.
答案
C
解析
新闻提到,下一代的退休人员失去了一项退休福利(won’t,have a retirement benefit),这项“福利计划”(defined-benefit plan)也就是“养老金”(pension),C“他们得不到养老金的福利”与新闻内容相符。新闻中有提到这批退休人员将是美国有史以来最健康、教育程度最高、最富有的,据此可排除A、D。B利用新闻中的front hard作干扰,新闻是说这个pension的制度是上一辈人努力争取出来的结果,并没有说“下一代退休人员不努力”。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2763220.html
相关试题推荐
[originaltext]Anewstudywarnsthatabout30%oftheworld’speoplemayno
[originaltext]Fromthislookoutweenjoyoneofthemostspectacularviews
[originaltext]Fromthislookoutweenjoyoneofthemostspectacularviews
[originaltext]Whenmyinterestshiftedfromspacetothesea,Ineverexpec
[originaltext]W:Hi,Rex.How’syourhistorypapergoing?M:It’scomingalong.
[originaltext]W:Hi,Rex.How’syourhistorypapergoing?M:It’scomingalong.
[originaltext]W:Theairqualityinthiscityisawful![8]Thepollutionlevels
[originaltext]W:Theairqualityinthiscityisawful![8]Thepollutionlevels
[originaltext]Fifteenyearsago,Japaneseengineersastonishedtheworldwi
[originaltext]Fifteenyearsago,Japaneseengineersastonishedtheworldwi
随机试题
Tobea/an______istheambitionmostappropriateforthosewhoseetheworlda
MotivatingForcesforToday’sEmployeesForthispart,youareallowedthirt
SpeakerA:Goodmorning.ThisisClaraAndersonatthelocallibrary.I’dliket
Somecoupleshireaweddingplannerwhilemanyorganizetheirweddingthemselves
Justasthetrendsofthe1980sweredifficulttopredict,so,too,arethe
Inmanycountriesthereisafixedchargeforpersonalservices.Acertainp
易感人群是指A.老年人 B.成年人 C.对寄生虫缺乏免疫力的人 D.婴幼儿
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
有些人之所以工资很高,主要是由于相对于需求而言,这种劳动力供给极为短缺,在这种情
(2014年真题)某企业以现金支付行政管理人员生活困难补助2000元,下列各项
最新回复
(
0
)