首页
登录
职称英语
共用题干 Across the DesertThe Sahara Desert
共用题干 Across the DesertThe Sahara Desert
考试题库
2022-08-02
224
问题
共用题干Across the Desert
The Sahara Desert is the largest desert in the world. It stretches across Africa from Senegal to
Egypt. The Sahara Desert is an unfriendly environment. During the day it's very hot,and at night it's sometimes very cold.It is also difficult to find water in the Sahara.
In 2006,Kevin Lin,Ray Zahab and Charlie Engle decided to do something very difficult. They made the decision to run across the Sahara Desert-4,300 miles(6,920 km).It seemed impossible to do,but they wanted to try.The three men liked to test themselves,and this would be a very big test.
On the morning of November 2,Kevin,Ray and Charlie started their trip across the Sahara.
Every morning they began running at 5:00 .At 11 a. m.,they stopped and rested until 5 p.m. Then they ran again until 9:30 in the evening. Each day they ran about 40 miles(64 km). Every day it was the same thing. They got up and ran. They listened to music on their iPods,and they ran and ran.
Kevin,Ray,and Charlie needed to eat a lot of food during their trip.Most people need a-bout2,000 calories of food each day.Kevin,Ray,and Charlie needed between6,000 and 9,000 calories every day.That's a lot of food!They also needed to drink a lot of water.
The three men had some problems on their trip,and many times they wanted to quit and go home .It was often very hot(1 40°F/60℃)during the day,and the heat made them sick.Their legs and feet hurt.Sometimes it was very windy,and they couldn't see.One time they got lost. But they didn't quit.After 111 days,Kevin,Ray,and Charlie successfully finished their trip across the Sahara Desert.They hugged each other and put their hands in the water of the Red Sea.Then they ran to a hotel to take a long shower.The three men realized that their trip was finished when they______.A: saw the Red seaB: found a hotelC: ate up all the foodD: drank all the water
选项
The three men realized that their trip was finished when they______.
A: saw the Red sea
B: found a hotel
C: ate up all the food
D: drank all the water
答案
A
解析
根据第一段“The Sahara Desert is an unfriendly environment. During the day it's very hot, and at night it's sometimes very cold.”可知,撒哈拉沙漠不适宜居住的原因是其极端的天气。故本题选A。
由于撒哈拉沙漠极端的天气和缺水因素,跑过撒哈拉沙漠的4, 300英里很显然是一种挑战。故本题选C。
根据第三段的“Every morning they began running at 5:00.”可知,文中的三个人每天早晨5点开始跑步。故C正确。他们是从上午11点到下午5点之间停下来休息,这是一个长时间的休息,故A和B错误。休息后他们继续跑到晚上9:30,故D错误。
由最后一段的“...successfully finished their trip across the Sahara Desert. They hugged each other and put their hands in the water of the Red Sea.”知道,A项正确。
最后一段提到,很多时候,他们想放弃跑步回家,但他们没有放弃。因此,他们成功跑过撒哈拉沙漠的原因是:从不放弃。故D项正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/1504305.html
本试题收录于:
综合C题库综合类分类
综合C
综合类
相关试题推荐
共用题干 王某有一套三居室的住宅,委托该住宅附近的甲房地产经纪公司(以下简称甲
共用题干 王某有一套三居室的住宅,委托该住宅附近的甲房地产经纪公司(以下简称甲
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)委托乙房地产经纪公司(以下简称乙公
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)委托乙房地产经纪公司(以下简称乙公
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)委托乙房地产经纪公司(以下简称乙公
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)经过市场调研发现,某经济技术开发区
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)经过市场调研发现,某经济技术开发区
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)经过市场调研发现,某经济技术开发区
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)经过市场调研发现,某经济技术开发区
共用题干 有一块处于城市繁华商业区的熟地,面积为5000m2,规划用途为商
随机试题
Economistsusuallystudymarkets.Now,twoAmericanshavewontheNobelPriz
Treesarecityplanners’firstlineofdefenseinthe【S1】______againstthe
[originaltext]W:ThismorningIcameacrossPaul.Helookedmuchmorehandsomet
Theeffectofanywritingonthepublicmindismathematicallymeasurablebyits
[originaltext]W:Inthismorning’sHealthWatch,gainingweightatwork,accord
A省B县人民政府为加快城镇住房制度改革进程,根据我国《城市房地产管理法》、A省人
RLC串联电路的复阻抗Z=()Q。 (A)R+ωL+1/ωC; (B)R+
在土石坝抗震设计中,以下措施有利于提高土石坝的抗震强度和稳定性的是()。A
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
信托财产的独立性表现为()。A.不同委托人的信托财产应该分开,分别核算 B
最新回复
(
0
)