首页
登录
职称英语
共用题干 Smartphone Customers Up for GrabAb
共用题干 Smartphone Customers Up for GrabAb
最全题库
2022-08-02
81
问题
共用题干Smartphone Customers Up for Grab
About 10 years ago I met an advertising executive in New York who explained the difficulty of advertising a new brand of deodorant(除臭剂)to consumers. “ Most people never change their deodorant.”I remember him saying,“They pick one brand when they are young,and stick with it for a long,long time .If it works,why switch?”
_________(46)Once they have picked a type of phone,whether it's Apple iOS,Google An-droid or something else,it's difficult,and often expensive,to switch.Consumers become comforta-ble with the interface and design of the phone and the apps they have purchased on that platform.
_________(47)
That is why the race to pull in smartphone buyers is going to be especially severe over the next 18 to 24 months._________(48)there are still hundreds or millions of mobile phone owners around the world who have yet to move from a standard mobile or feature phone to its smarter, more intelligent big brother:the smartphone.
Yet the change is happening at a much quicker pace than techinology analysts and companies originally theorized.A report issued this week by Nielsen,the market research firm,found that among Americans_________(49)55 percent opted for a smartphone.This is up from 34 percent a year ago.
At this point,who will lead that market is not up for debate.Android has been growing at a pace no one could have imagined,even Google .The company said this week that it now activates more than 500,000 Android devices each day.
Mr. Llamas said Apple,which changed the smartphone game in 2007 when it introduced the iPhone,potentially has a ceiling with consumers as its mobile phone is often more expensive than those of its competitors.
Although millions of customers flock to Apple products for their beauty,simplicity and power-ful brand,many can't afford a new iPhone.This could change_________(50)as some analysts expect.“Right now the iPhone only comes in one flavor;it's not like other Apple products like the iPod where there are several different sizes,shapes and prices,”Mr. Llamas said._________(48)A: Although it may seem that everyone owns a smartphone these days.B: If Apple offers a less expensive model of the iPhone later this year.C:.The same theory can be applied to customers who are making the switch to smartphones today.D: Who purchased a new mobile phone in the last three months.E: The smartphone race is still raging.F: If it works,why switch?
选项
_________(48)
A: Although it may seem that everyone owns a smartphone these days.
B: If Apple offers a less expensive model of the iPhone later this year.
C:.The same theory can be applied to customers who are making the switch to smartphones today.
D: Who purchased a new mobile phone in the last three months.
E: The smartphone race is still raging.
F: If it works,why switch?
答案
A
解析
前段提到了因为怕麻烦,顾客不愿意轻易换除臭剂,接下来作者要讨论顾客更换手机的问题,即文章的主题,所以选C。
空格前说“Consumers become comfortable with”,他们原有的手机,同理,手机还好用,他们又何必劳神更换呢?
尽管目前似乎很多人都有智能手机,然而,还是有人愿意换成更为智能化的手机(后面的内容),所以选A。
这部分做定语从句,修饰前面的“Americans”。
条件句,即如果苹果公司今年晚些时候提供一款价格更为低廉的“iphone”,则情况会有所改变。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/1501369.html
本试题收录于:
综合A题库综合类分类
综合A
综合类
相关试题推荐
共用题干 廖某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)寻找房源,并签订了房地产经纪
共用题干 廖某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)寻找房源,并签订了房地产经纪
共用题干 张某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)为其寻找一套房子。经过反复比
共用题干 甲房地产经纪机构(以下称甲机构)是个人独资的房地产经纪机构。张某和王
共用题干 甲房地产经纪机构(以下称甲机构)是个人独资的房地产经纪机构。张某和王
共用题干 甲房地产经纪机构(以下称甲机构)是个人独资的房地产经纪机构。张某和王
共用题干 甲房地产经纪机构(以下称甲机构)是个人独资的房地产经纪机构。张某和王
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
随机试题
在韩国()是皇家的颜色,象征着幸福。A.黄色 B.白色 C.蓝色 D.黑色
斯塔夫里阿诺斯在《全球通史》中写道:“罗马人在西方所起的作用和希腊人在中东所起的
根据《标准施工招标文件》,现场地质勘探资料、水文气象资料的准确性应由() 负
患者,男性,71岁,前列腺增生多年,逐年加重,拟手术治疗,昨日入院,今测得残余尿
2020年,全国软件和信息技术服务业(即软件业)企业超4万家,累计完成软件业务收
账证核对的主要内容包括:会计账簿与原始凭证、记账凭证的()是否一致,记账
初次发行H股时须进行国际路演。()
下列关于个人所得税纳税地点的说法,符合规定的有()。A.纳税人要求变更申报纳税
某人拥有一套住房,若出租,则年租赁净收入为2万元。若其拟出售此住房,并要求年收益
处置采用公允价值模式计量的投资性房地产时,下列说法不正确的有()。A.应按
最新回复
(
0
)