首页
登录
职称英语
共用题干 A Ride in a Cable-carA ride in a c
共用题干 A Ride in a Cable-carA ride in a c
免费题库
2022-08-02
74
问题
共用题干A Ride in a Cable-car
A ride in a cable-car is one of the exciting and enjoyable experiences a child can have.In Switzerland,which is the home of the cable-car,it is used mostly to take tourists up the slope of a mountain,to a restaurant from which one can have a bird-eye view of the surrounding country, or to a top of a ski-run,from which,in winter,skiers glide down the snow covered the slope on skis.In Singapore,however,the cable-car takes one from the summit of a hill on the main island to a low hill on Sentosa,a resort island just off the southern coast.
The cable-car is really a carriage which hangs from a strong steel cable suspended in the air. It moves along the cable with other cars on pulleys,the wheels of which a re turned by electric mo-tors .The cars are painted in eye-catching colours and spaced at regular intervals.Each car can seat up six persons.After the passengers have entered a car,they are locked in from outside by an attendant,they have no control over the movement of the car.
Before long,the passengers get a breath-taking view through the glass windows of the modern city,the bustling harbour,and the several islands off the coast. The car is suspended so high in the air that slips on the sea look like small boats,and boats like toys.On a clear day,both the sky above and the sea below look beautifully blue.
In contrast to the fast-moving traffic on the ground,the cars in the air move in a leisurely manner,allowing passengers more than enough time to take in the scenery during the brief trip to the island of Sentosa.After a few hours on Sentosa,it will be time again to take a cable一car back to Mount Faber. The return journey is no less exciting than the outward trip.The short trip does not bother passengers who want a good view because________.A: the cars move slowlyB: the cars move quicklyC: the cars are suspended very highD: the cars have glass windows
选项
The short trip does not bother passengers who want a good view because________.
A: the cars move slowly
B: the cars move quickly
C: the cars are suspended very high
D: the cars have glass windows
答案
A
解析
选项A、B和D所涉及的情况都在瑞士,这在第一段可以看到。唯有C选项谈新加坡的情况,所以选项C是正确答案。
缆车是由马达带动的,没有驾驶员和轮子,也不受乘客控制。根据文中提示:The cable-car is really a carriage which hangs from a strong steel cable suspended in the air.所以正确答案是A。
从上下来看,乘客所看到的惊险景色是因为The car is suspended so high in the air that ships on the sea look like small boats , and boats like toys.所以答案选B。
旅程虽短,但是The cars in the air move in a leisurely manner , allowing passengers more than enough time to take in the scenery,所以答案应该选A。
no less than意为“不比……少”,“和……一样”,所以正确答案应该选C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/1501355.html
本试题收录于:
综合A题库综合类分类
综合A
综合类
相关试题推荐
共用题干 廖某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)寻找房源,并签订了房地产经纪
共用题干 廖某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)寻找房源,并签订了房地产经纪
共用题干 廖某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)寻找房源,并签订了房地产经纪
共用题干 廖某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)寻找房源,并签订了房地产经纪
共用题干 张某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)为其寻找一套房子。经过反复比
共用题干 张某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)为其寻找一套房子。经过反复比
共用题干 甲房地产经纪机构(以下称甲机构)是个人独资的房地产经纪机构。张某和王
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
随机试题
Asyoutouchpeople,surfacesandobjectsthroughouttheday,you________germs
Thewordhorsepowerwasfirstusedtwohundredyearsago.JamesWatthadmadet
关于胶凝材料,叙述正确的是( )。A.建筑石膏凝固时收缩大 B.菱苦土加水调
商业银行因没有遵循法律、规则和准则可能遭受法律制裁、监管处罚、重大财务损失和声誉
水钠潴留作用最弱的糖皮质激素是A、泼尼松 B、泼尼松龙 C、甲泼尼松龙 D
土炒时,生片、煳片不得超过总量的A.1%B.2%C.3%D.4%E.5%
药检室每()写出一份本院药品质量情况综合报告上报院领导或当地卫生行政部门A1年
下列事物与所涉及的光学原理,对应不正确的是:A.全息照相——光的干涉 B.显微
将抽样对象按次序编号,先随机抽取第一个调查对象,然后再按一定间隔随机抽样,称为A
某机械预算价格为20万元,耐用总台班为4500台班,大修理间隔台班为900台班,
最新回复
(
0
)