首页
登录
职称英语
共用题干 Travelling Is My Life1. I am very
共用题干 Travelling Is My Life1. I am very
admin
2022-08-02
86
问题
共用题干Travelling Is My Life
1. I am very fortunate.I am now a much-travelled woman,but until I was 20 I had never been anywhere more remote than Londan .And coming from a country village in the far south I was struck by the architectural beauty of the capital.I understood immediately why foreign tourists descend on it in their thousands.
2. The first time I traveled abroad was when I went over to France on a cross Channel ferry.It was a school trip to Paris for a week,and I thought it was wonderful.The sights,the sounds,the smells,the language-they were all wonderful. I had never experienced anything like it,and the week had a profound effect on me.It gave me the travel bug!
3. As a young girl I was always shy of strangers.I certainly had no plans to travel a lot.I left school and trained as a journalist on a local paper.and somehow slowly began to concentrate on travel .I had a procession of jobs before I got this one with the magazine.Although I still write articles on other subjects,my main occupation now is writing travel and tourism.
4. I can appreciate now why tourists go halfway across the world to visit a place.I was brought up in the vicinity of a major British tourist attraction,but never went there myself and couldn't understand foreign visitors.You read about something halfway across the world and want to see it for yourself. I remember that was just why I went walking in the Himalayas and looked up at Everest, and why I went on a strange but wonderful cruise in the Antarctic .You can read about a place,but it is totally different to be there,to see,feel,smell and hear everything yourself.
5. Perhaps not surprisingly I have been to a lot of popular tourist resorts in Europe,Africa,the Far East and the West Indies,for example.But I like to try and find those unknown,inaccessible places-not only for myself,but also for people who want something different. Sometimes it's frightening .I remember visiting a village on the side of a steep hill in Bolivia where the inhabitants stood motionless as I walked in and didn't move until I walked out.
6. The career of the previous travel writer on the magazine I work for now came to an abrupt end when he quite simply disappeared somewhere in South America.He was on a special journey and had told someone at his hotel that he had found a native to ferry him up a river to some remote villages in the jungle.Nothing has been heard from him since then.One day I'd like to try and find out what happened to him.Before 20 years old,I had______.A: those unexpected,unknown and inaccessible places.B: a travel writer for a famous magazine tells us a little about her life and professionC: never been anywhereD: a journalist on a local paperE: been to London the remotest place for me at that timeF: tells us some interesting tourist resorts all over the world
选项
Before 20 years old,I had______.
A: those unexpected,unknown and inaccessible places.
B: a travel writer for a famous magazine tells us a little about her life and profession
C: never been anywhere
D: a journalist on a local paper
E: been to London the remotest place for me at that time
F: tells us some interesting tourist resorts all over the world
答案
E
解析
本段大意为:初次品味旅游。
本段大意为:成为一名旅游作家之路。
本段大意为:旅游者的精神。
本段大意为:总在寻找不在预料中的(旅游)地方。
总体推断法。通读全文,可以发现这篇文章是一名著名杂志的旅游作家写的一篇关于她的生活和职业的文章。故可以确定B为正确答案。
逻辑推理法。详见文章第一段第二句“...but until I was 20 I had never been any-where more remote than London.”可以逻辑推理出;20岁前,作者去过的最远的地方是伦敦。故可以确定E为正确答案。
直接定位法。详见文章第三段第三句“I left school and trained as journalist on a local paper...”可以直接确定D为正确答案。
句意剖析法。详见文章第五段第一、二句,意为:我曾去过许多著名的旅游胜地,这并不令人惊讶,但我喜欢去那些未知的、难以接近的地方。可以确定A为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/1501249.html
本试题收录于:
综合A题库综合类分类
综合A
综合类
相关试题推荐
共用题干 廖某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)寻找房源,并签订了房地产经纪
共用题干 廖某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)寻找房源,并签订了房地产经纪
共用题干 廖某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)寻找房源,并签订了房地产经纪
共用题干 张某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)为其寻找一套房子。经过反复比
共用题干 张某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)为其寻找一套房子。经过反复比
共用题干 甲房地产经纪机构(以下称甲机构)是个人独资的房地产经纪机构。张某和王
共用题干 甲房地产经纪机构(以下称甲机构)是个人独资的房地产经纪机构。张某和王
共用题干 甲房地产经纪机构(以下称甲机构)是个人独资的房地产经纪机构。张某和王
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
随机试题
【B1】[br]【B9】[audioFiles]audio_eusm_0028(201012)[/audioFiles]Thehugediversit
机体进行功能活动所消耗的能量,最终不转化为体热的是:()A.血液运动 B.
为了保证编制房地产价格指数的科学系和可靠性,在选择调查单位时应遵循的基本原则,下
教学《爱莲说》时,为了引导学生掌握“托物言志”的写作手法,教师列举应用该手法的其
与其他风险管理策略相比,风险控制策略最突出的特征是()。A.降低风险本身,
鹿茸是鹿科动物梅花鹿或马鹿的A.已骨化的角B.雌鹿未骨化密生茸毛的幼角C.雄鹿未
患者,男性,66岁,于1小时前突发胸闷,伴胸痛,位于心前区,且呈进行性加重,心悸
乳剂受外界因素及微生物作用,使体系中油相或乳化剂发生变质的现象称为A.分层 B
(2016年真题)药物通过扩散、溶蚀作用而缓释的是( )。A.膜控包衣型 B
WHO推荐捷径调查年龄组不包括( )。A.5岁 B.35~44岁 C.45
最新回复
(
0
)