首页
登录
职称英语
共用题干 Canada Ikea:What a Great Place for
共用题干 Canada Ikea:What a Great Place for
免费题库
2022-08-02
52
问题
共用题干Canada Ikea:What a Great Place for You to Shop There are many different stores that people go to in order to buy various household goods. _______(46) The Canada Ikea(宜家)is not confined to one city alone in that country. Instead you will find there are many different branches spread out in many different localities. As with all of the Ikea stores the Canada Ikea deals mainly with selling top quality Swedish furniture. _________( 47 ) One facet(方面)of the Canada Ikea that its customers will like is that the store has tile ability of catering(迎合)to their English speaking customers as well as their French customers. To make shopping for furniture and other goods easy the Ikea stores in every country,are all set out in the same manners_______(48)As a result of this the Canada Ikea is one that its local and foreign customers enjoy visiting. To help make it easy for you to shop for the items that you want there are large blue and yellow bags or shopping carts available.______(49) As you wander through the store you will find many interesting items that you can use for your home or even office.With these products you will have a beautiful house that you can live comfortably in._______(50)The Canada Ikea is a great place for you to shop._______(46)A:.The larger sized objects are displayed in the showrooms of the Canada Ikea stores.B:.This furniture is designed to provide the home owner with stylish(时髦的)furniture that is also affordable and perfect for everyday use.C:.With so many items to be found you are sure to want to buy everything that catches your fancy.D: These bags and carts are perfect for the many different lamp shades , cushions(垫子) bed linens(亚麻布),toys and other medium to small sized objects that you want.E: This makes it very easy for visitors from other countries to buy the items they need with-out wandering around the store trying to find their goods.F: One such store that you can find in many different countries including that of Canada is that of the Ikea chain of stores.
选项
_______(46)
A:.The larger sized objects are displayed in the showrooms of the Canada Ikea stores.
B:.This furniture is designed to provide the home owner with stylish(时髦的)furniture that is also affordable and perfect for everyday use.
C:.With so many items to be found you are sure to want to buy everything that catches your fancy.
D: These bags and carts are perfect for the many different lamp shades , cushions(垫子) bed linens(亚麻布),toys and other medium to small sized objects that you want.
E: This makes it very easy for visitors from other countries to buy the items they need with-out wandering around the store trying to find their goods.
F: One such store that you can find in many different countries including that of Canada is that of the Ikea chain of stores.
答案
F
解析
第一段第一句:“There are many different stores that people go to in order to buy various household goods.”接下来是:“The Canada Ikea(宜家)is not confined to one city alone in that country.”才民据上下文,One such store that you can find in many different countries in-cluding that of Canada is that of the Ikea chain of stores是最合适的。承上,指出宜家是这样一家商场,启下,进一步介绍宜家。所以选F。
空格前一句:“As with all of the Ikea stores the Canada Ikea deals mainly with selling top quality Swedish furniture.”而选项“B. This furniture is designed to provide the home owner with stylish(时髦的)furniture that is also affordable and perfect for everyday use.”是对家具作进一步的说明。其他选项都没有提到家具。
第三段第一句:“To make shopping for furniture and other goods easy the Ikea stores in every country , are all set out in the same manner.”选项“E. This makes it very easy for visi-tors from other countries to buy the items they need without wandering around the store trying to find their goods. ”This指代空格前的这句话。这两句是因果关系。
第四段第一句:“To help make it easy tor you to shop for the items that you want there are large blue and yellow bags or shopping carts available.”只有选项D提到了bags and carts。
最后一段说在宜家:“you will find nany interesting items”只有“C. With so many items to be found you are sure to want to buy everything that catches your fancy.”符合逻辑。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/1499495.html
本试题收录于:
卫生C题库卫生类分类
卫生C
卫生类
相关试题推荐
共用题干 廖某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)寻找房源,并签订了房地产经纪
共用题干 张某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)为其寻找一套房子。经过反复比
共用题干 张某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)为其寻找一套房子。经过反复比
共用题干 甲房地产经纪机构(以下称甲机构)是个人独资的房地产经纪机构。张某和王
共用题干 甲房地产经纪机构(以下称甲机构)是个人独资的房地产经纪机构。张某和王
共用题干 甲房地产经纪机构(以下称甲机构)是个人独资的房地产经纪机构。张某和王
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
随机试题
说明:假定你叫王琳,根据下列内容写一封求职信。写信日期:2010年12月19日内容:1.从2010年12月lO日《中国日报》上获悉BAC公司招聘办公室秘书职
[originaltext]W:Thisfoodisterrible!Ican’tevenfinishmydinner.M:Ikn
[originaltext]Overthepastsixweeks,Nicky,42,hascutherdailyroutine
Therewasatimewhenbig-leagueuniversitypresidentsreallymattered.The
生产物资的采购、进货运输从属于()。A.生产物流 B.供应物流 C.场内物
下面内容是某中学教师的教学活动片段: 师:大家还记得二七大罢工失败的教训是什么
设计成果评审中,对功能性的要求内容有( )。A:建设规模、生产能力、产品方案、
阅读下面的问题,按要求回答问题。 岳桦 任林举 第一次去长白山
联合国人居中心根据《我们共同的未来》和相关的国际文献,在1996年的全球人类居住
黄河公司是一家零售商,2×21年10月18日,黄河公司向甲公司销售A产品2000
最新回复
(
0
)