首页
登录
职称英语
共用题干 Some Schooling on BackpacksAccordi
共用题干 Some Schooling on BackpacksAccordi
考试题库
2022-08-02
118
问题
共用题干Some Schooling on Backpacks
According to the U.S.Consumer Product Safety Commission,5,900 kids were treated at hospital emergency rooms , clinics , and doctors ' offices last year for sprains(扭伤)and strains caused by backpacks.Such injuries are so widespread that more than 70 percent of physicians'surveyed by the American Academy of Orthopedic(整形外科的)Surgeons listed backpacks as a potential clinical problem for children.
How do you avoid such problems? Choose bags that have wide , padded straps(有垫的背带)and a belt.That will help transfer some of the weight from the back and shoulders to the hips.You should also tighten both straps firmly,so the pack rests about 2 inches above your waist.Also,remember to pack your bag with the heaviest items closest to your back and to bend both knees when you pick it up.
How much should you stuff into your pack?That depends on your size and strength,but a general rule is not to exceed 20 percent of your body weight.So if a child weighs 100 pounds,the backpack and its load should not be more than 20 pounds.One hint : Make frequent trips to your locker(储物柜)to exchange books between classes.
Backpacks with wheels let you pull the weight along the ground,but they have problems too.Many are larger than the average shoulder bag,so students are tempted to carry more than they would in a conventional pack.
Roller bags often don't fit into a locker.They can also lead to tripping and falls in crowded halls.Whatever you use,10 or 15 minutes of stretching and back strengthening is a good idea.Backpacks with wide,padded straps and a belt can help to avoid problems of sprains and strains.A:Right B:Wrong C:Not mentioned
选项
Backpacks with wide,padded straps and a belt can help to avoid problems of sprains and strains.
A:Right
B:Wrong
C:Not mentioned
答案
A
解析
由文章第一段第一句可知,根据统计,去年美国有5900个孩子因为由背带书包引起的扭伤及拉伤而接受治疗。故题干表述正确。
文章第一段最后一句中关于此处的表述背景是在美国,而题干中是英国,并且此处的70%指的是占接受调查医生总数中的比例。故题干描述错误。
由文章第二段第二句和第三句可知,选择一个带有宽背带垫和腰带的背包有助于把背包的一部分重量从肩部和背部转移分担到臀部。
由文章第三段第三句可知,如果一个孩子体重为一百磅,那么他的背包负重不应超过20磅。
由文章第三段最后一句可知,文章给出的建议是经常去储物柜调换不同科目用的课本,而不是将所有的课本都放人储物柜里。
文章第四段第二句中提到很多拉杆式书包比普通的带肩带背包要大,但并未提到其重量。
由文章最后一段最后一句可知,10到15分钟的拉伸和背部强化锻炼会是很不错的方法。故题干描述正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/1497828.html
本试题收录于:
卫生B题库卫生类分类
卫生B
卫生类
相关试题推荐
共用题干 某市甲房地产公司(以下简称甲公司)在报纸上刊登一则售楼广告,广告中宣
共用题干 孙某出国留学前将登记用途为商住的房屋(底层为商铺、二楼为住宅)转让给
共用题干 孙某出国留学前将登记用途为商住的房屋(底层为商铺、二楼为住宅)转让给
共用题干 某开发商为促销楼盘,在醒目位置贴出告示:“新房上市,10月1日开始出
共用题干 某开发商为促销楼盘,在醒目位置贴出告示:“新房上市,10月1日开始出
共用题干 某市W房地产开发公司(以下简称W公司)拟开发建设一大型商业用房,通过
共用题干 房屋产权人甲某,委托房地产中介服务机构丙公司将其房屋一次性出租,经丙
共用题干 房屋产权人甲某,委托房地产中介服务机构丙公司将其房屋一次性出租,经丙
共用题干 房屋产权人甲某,委托房地产中介服务机构丙公司将其房屋一次性出租,经丙
共用题干 房屋产权人甲某,委托房地产中介服务机构丙公司将其房屋一次性出租,经丙
随机试题
TheearlyretirementofexperiencedworkersisseriouslyharmingtheU.S.eco
Whenyou______myage,you’lltotallyunderstandwhatImean.A、attainB、achieve
古希腊著名哲学家苏格拉底曾倡导过“产婆术”,其采用的教学方法是()。A.谈话法
因公司进行一个项目其包含A,B,C,D,E,F,G七个活动,各活动的历史估算和活
系统集成商B公司中标了某电子商务A企业的信息系统硬件扩容项目,项目内容为采购用户
老年病人恐惧某些检查和治疗措施,担心治疗费用过高,进行健康评估时会出现下述哪种表
小剂量碘主要用于A.单纯性甲状腺肿 B.抑制甲状腺素的释放 C.甲状腺功能检
发展先进文化、建设社会主义精神文明的重要内容和中心环节是( ) A.加强社会
航站楼语音信号在双绞线中传输时,线缆的()对信号衰减影响最大。A.长度和绝缘层
关于行政纠纷的说法,正确的是()。A.只要发生行政纠纷,当事人就可以自主选择申请
最新回复
(
0
)