首页
登录
职称英语
共用题干 Verity Allen's New Show on Colors1
共用题干 Verity Allen's New Show on Colors1
练习题库
2022-08-02
42
问题
共用题干Verity Allen's New Show on Colors
1 Different colors can affect us in many different ways;that's according to Verity Allen.In her new se-
ries'Color me Healthy',Verity looks at the ways that colors can influence how hard we work and the
choices we make.They can even change our emotions and even influence how healthy we arc.
2 "Have you ever noticed how people always use the same colors for the same things?" says Verity."Our
toothpaste is always white or blue or maybe red.It'g never green.Why not?For some reason we think that
blue and white is clean,while we think of green products as being a bit disgusting. It's the same for businesses.
We respect a company which writes its name in blue or black,but we don't respect one that uses pink or orange.
People who design new products can use these ideas to influence what we buy."
3 During this four-pait series,Verity studies eight different colors,two colors in each program.She
meets people who work in all teipects of the color industry,from people who design food packets to people
who name the colors of lipsticks.
4 Some of the people she meets clearly have very little scientific knowledge to support their ideas,such
as the American"Color Doctor"who believes that serious diseases can be cured by,he use of colored lights.
However,she also interviews real scientists who are studying the effects of green and red lights on mice,with
some surprising results.
5 Overall,it's an interesting show,and anyone who watches it will probably find out something new.
But because Verity goes out of her way to be polite to everyone she meets on the series,it's up to the viewers
to make their own decisions about how much they should believe.Paragraph 3____________A:The Same Colors for the Same ThingsB:Scientists' Surprising ResultsC:Verity's View on the Influence of ColorsD:Knowledge of the Interviewees on ColorsE:Studies in Verity's SeriesF:The Author 's Opinion About Verity's Shows
选项
Paragraph 3____________
A:The Same Colors for the Same Things
B:Scientists' Surprising Results
C:Verity's View on the Influence of Colors
D:Knowledge of the Interviewees on Colors
E:Studies in Verity's Series
F:The Author 's Opinion About Verity's Shows
答案
E
解析
从第2段Verity开始的提问即可看出,接下来将阐述人们使用颜色的习惯和方式。故 答案为A。
第3段第1句交代了Verity在其四期节日中所做的一系列研究,共考察了八种颜色。 故答案为E。
第4段举出节目中的两个例子,来说明不同的被采访者对颜色的了解不同,有些人并没有什么科学的颜色观念,而有些人则是这方面的专家。故答案为D。
最后一段作者指出这个节目是很有趣的,但同时也提到相不相信节目所宣传的结论,那 还得看观众白己了。故答案为F。
根据文中第1段最后一句可知,颜色可以影响我们的情感和健康。故可以推断出答案为D。
第2段介绍了人们使用颜色的习惯,最后一句提到设计新产品的人可以利用这种习惯 来引导人们购买商品。由此可以推断出答案为C。
根据第3段第2句话可知,Verity在节目调查中采访了从事与颜色相关的各种工作的 人:由此可以推断出答案为F。
第4段第1句话中举的例子,说明美国的颜色医生并不真正具有关于颜色的科学知识。 由此可以推断出答案为A。第4部分:阅读理解第一篇 本文主要讲了素食主义与智商之间的关系,并列举了不同学者对这二者关系的态度。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/1494590.html
本试题收录于:
理工C题库理工类分类
理工C
理工类
相关试题推荐
共用题干 2010年4月,H省经济特区A市市民王某通过B房地产中介服务公司在A
共用题干 W房地产公司于2010年3月1日,通过出让方式,获得B市C县规划区内
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)获得了某城市规划区内一地块的土地使
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)获得了某城市规划区内一地块的土地使
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)获得了某城市规划区内一地块的土地使
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)获得了某城市规划区内一地块的土地使
共用题干 2010年5月,李某在W省A市(非经济特区)天利花园购买商品房一套。
共用题干 2010年5月,李某在W省A市(非经济特区)天利花园购买商品房一套。
共用题干 2010年5月,李某在W省A市(非经济特区)天利花园购买商品房一套。
共用题干 SpoiltforChoiceSomeresearchwhi
随机试题
What’sthemostcommonserviceinthepostservice?[originaltext]W:Surelythen
Antiseptics(杀菌剂)havesavedcountlesslives,buttheyaremosteffectivewh
AmazonisfacingabattlewithUKpublishersasitseekstosecuremoreadva
建筑工程保险中建筑工程的保险金额为承包工程合同的总金额,即建成该项工程的()
哪一项不是消防干粉泡灭火系统的组成部分?()A.消防干粉泡 B.干粉储罐
骨囊状膨胀性病变可见于下列哪些疾病()A.非骨化性纤维瘤 B.骨囊肿 C
下列情形中,行政复议机关可以决定驳回行政复议申请的有()。A.主要事实不
根据《建设工程工程量清单计价规范》,工程实施过程中,发包人要求合同工程提前竣工的
某跨度8m、设计强度为C35的钢筋混凝土梁,其同条件养护试件(150mm立方体)
项目管理实施规划是在开工之前由()组织编制,并报企业管理层审批的工程项目管理文
最新回复
(
0
)