首页
登录
职称英语
共用题干 第一篇US to Start $3.2 Billion Child
共用题干 第一篇US to Start $3.2 Billion Child
免费题库
2022-08-02
49
问题
共用题干第一篇
US to Start $3.2 Billion Child Health Study in January
A study that will cost$3.2 billion and last more than two decades to track the health of 100,000 US children from before birth to age 21 will be launched in January,US health officials said on Friday.
Officials from the US government's National Institutes of Health said they hope the study,to be conducted at 105 locations throughout the United States,can help identify early-life influences that affect later development,with the goal of learning new ways to treat or prevent illness.
The study will examine hereditary(遗传的)and environmental factors such as exposure to certain chemicals that affect health.
Researchers will collect genetic and biological samples from people in the study as well as samples from the homes of the women and their babies including air,water,dust and materials used to construct their residences,the NIH said.
Officials said more than $200 million has been spent already and the study is projected to cost$3.2 billion.
"We anticipate that in the long term(从长远来说),what we learn from the study will result in a significant savings in the nation's health care costs,"Dr. Duane Alexander,who heads the NIH's Eunice Kennedy Shriver National Institute of Child Health and Human Development,told reporters.
The study will begin in January when the University of North Carolina and the Mount Sinai School of Medicine in New York start signing up(签订协议)pregnant women whose babies will then be followed to age 21.
Some of the early findings will be about factors behind pre-term birth(早产),which has become more common in recent years,according to Dr. Peter Scheidt of the NIH,who heads the study.
The people taking part will be from rural,urban and suburban areas,from all income and educational levels and from all racial groups,the NIH said.Which is NOT true of the people in the study?A:They'll be from various areas.B:They'll be from all income levels.C:They'll be from all educational levels.D:They'll be from all age groups.
选项
Which is NOT true of the people in the study?
A:They'll be from various areas.
B:They'll be from all income levels.
C:They'll be from all educational levels.
D:They'll be from all age groups.
答案
D
解析
短文的第二段提到了此项研究的goal,即aim,这便是learning new ways to treat or prevent illness。
A、B、C三项在短文的第四段都有提及。D项不正确,应该是samples from the homes of the women and their babies including air,water,dust and materials used to construct their residences(参加研究的妇女及其婴儿家中的空气与水等物质)。
短文的第六段说到,预计从长远的角度讲,此项研究将节约大笔国家卫生保健费用。
短文的第一段及倒数第三段都说到,这些婴儿将从出生前一直被跟踪到 21岁。
A、B、C三项在短文的最后一段都有提及,而D是错误的,因为研究对象都是怀孕的妇女,不是所有年龄段的人们。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/1494511.html
本试题收录于:
理工C题库理工类分类
理工C
理工类
相关试题推荐
共用题干 W房地产公司于2010年3月1日,通过出让方式,获得B市C县规划区内
共用题干 W房地产公司于2010年3月1日,通过出让方式,获得B市C县规划区内
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)获得了某城市规划区内一地块的土地使
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)获得了某城市规划区内一地块的土地使
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)获得了某城市规划区内一地块的土地使
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)获得了某城市规划区内一地块的土地使
共用题干 2010年5月,李某在W省A市(非经济特区)天利花园购买商品房一套。
共用题干 2010年5月,李某在W省A市(非经济特区)天利花园购买商品房一套。
共用题干 2010年5月,李某在W省A市(非经济特区)天利花园购买商品房一套。
共用题干 SpoiltforChoiceSomeresearchwhi
随机试题
Readthearticlebelowaboutpossiblereasonsforacquiringacompany.Chooset
AsIrecallmyplanetriparoundtheworldlastJulyandAugust,Ithinkmydiff
ThefirsttimeIsawStephenLeacockatclosequartershecameswinginginto
违反__()__而造成不良后果时,将依法根据情节轻重受到行政处罚或追究刑事责任
下列哪项体征不会在缩窄性心包炎患者中出现A.收缩期负性心尖搏动 B.心界叩诊呈
男性,56岁。间断上腹痛5年,伴有纳差和消瘦,1天前呕血约400ml,黑稀便7~
治疗急性血栓栓塞性疾病选用的药物是()A.右旋糖酐 B.维生素K C.
肿瘤细胞对产生烷化剂耐药性的可能机制有A.自身DNA修复功能 B.限制化疗药进
关于感染性休克患者应用糖皮质激素的依据与方法,不正确的是A:糖皮质激素可以稳定细
下列有关投资性房地产后续计量会计处理的表述中,不正确的是()。A.不同企业可以分
最新回复
(
0
)