首页
登录
职称英语
共用题干 A company in Phoenix,Arizona,says
共用题干 A company in Phoenix,Arizona,says
练习题库
2022-08-02
73
问题
共用题干A company in Phoenix,Arizona,says that it can now clone your cat."Actually,"said Felix Lee,President of Twice Is Nice,Inc.,"you don't even have to wait until your beloved cat dies. (46)______."
The price is steep.A clone of your cat will cost $50,000.First,(47)______.This is sent to TwIN,Inc.,where it is cultured to grow fresh new cells.These new cells are stored in liquid nitrogen until you notify TwIN,Inc.,that you are ready for the clone.(48)______.A cultured cell is implanted into a female cat that is in estrus,and(49)______,a kitten is born about 60 days later. The new kitten is weaned in about eight weeks.TwIN,Inc.delivers the kitten to you after it receives the remaining $25,000.
"We are a growing company,"said Lee."Our facility can handle about a dozen births a year now,but our goal is to produce about 50 kittens and 50 puppies a year."The company is currently experimenting with stray dogs.Some canine clones seem to be perfect,but some have been bizarre. Nevertheless,(50)______._________(48)A:At this time,you pay half the amount($25,000)B:if all goes wellC:We already have clients whose clone lives with its donorD:your veterinarian must do a biopsy of your catE:Many pet owners have benefited from cloning technologyF: Lee believes that they will be successfully cloning dogs in about a year
选项
_________(48)
A:At this time,you pay half the amount($25,000)
B:if all goes well
C:We already have clients whose clone lives with its donor
D:your veterinarian must do a biopsy of your cat
E:Many pet owners have benefited from cloning technology
F: Lee believes that they will be successfully cloning dogs in about a year
答案
A
解析
本题考查的是对上下文之间意义关系的理解和对文章细节的把握。应填的句子是“我们已经有克隆猫和供给猫一起生活的客户”。
本题考查的是对上下文之间意义关系的理解。这里应是“兽医要对猫做活体组织检查”。
本题考查的是对上下文之间意义关系的理解。这里应是“此时需要支付 2.5万美元”。
本题考查的是对上下文之间意义关系的理解。这里应是“如果一切顺利”。
本题考查的是对上下文之间意义关系的理解。这里应是“李相信用一年左右时间他们就可以成功地克隆狗”。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/1492818.html
本试题收录于:
理工B题库理工类分类
理工B
理工类
相关试题推荐
共用题干 SpacinginAnimals1.Anyobservant
共用题干 SpacinginAnimals1.Anyobservant
共用题干 SpacinginAnimals1.Anyobservant
共用题干 SpacinginAnimals1.Anyobservant
共用题干 SchoolingandEducationItiscommo
共用题干 SchoolingandEducationItiscommo
共用题干 SchoolingandEducationItiscommo
共用题干 SchoolingandEducationItiscommo
共用题干 SchoolingandEducationItiscommo
共用题干 TheFirstBicycleThehistoryofth
随机试题
______thechildrentobed,shebegantocorrectthestudents’exercises.A、Sending
Publicationofthissurveyhadoriginallybeenintendedtocoincidewiththe
[originaltext]Overthepastdecade,theenvironmentalmovementhasexploded
WheredoestheEnglishPrimeMinisterlive?A、WallStreet.B、DawningStreet.C、Fl
WhatchangeshappenedattheAcademyAwards?[br][originaltext]Thisyear,
—CountryPlumbingandHeating.—Hello.Couldyoutellmeifyoufixkitchensinks
Wheninterviewed,__________________________(这位著名的科学家将自己的成功归因于勤奋的工作).thefamous
在大脑皮层参与下所实现的动作,任何时候都是有意识。()
关于牙髓腔的解剖,下面说法正确的是A.下颌第一磨牙远颊髓角最高 B.下颌第一磨
A.2 B.1/2 C.1/8 D.8
最新回复
(
0
)