首页
登录
职称英语
共用题干 A Ride in a Cable-carA ride in a c
共用题干 A Ride in a Cable-carA ride in a c
免费题库
2022-08-02
43
问题
共用题干A Ride in a Cable-car
A ride in a cable-car is one of the exciting and enjoyable experiences a child can have.In
Switzerland,which is the home of the cable-car,it is used mostly to take tourists up the slope of a mountain,to a restaurant from which one can have a bird-eye view of the surrounding country, or to a top of a ski-run,from which,in winter,skiers glide down the snow covered the slope on skis .In Singapore,however,the cable-car takes one from the summit of a hill on the main island to a low hill on Sentosa,a resort island just off the southern coast.
The cable-car is really a carriage which hangs from a strong steel cable suspended in the air.
It moves along the cable with other cars on pulleys,the wheels of which are turned by electric motors. The cars are painted in eye-catching colours and spaced at regular intervals.Each car can seat up six persons.After the passengers have entered a car,they are locked in from outside by an attendant,they have no control over the movement of the car.
Before long,the passengers get a breath-taking view through the glass windows of the modern city,the bustling harbour,and the several islands off the coast. The car is suspended so high in the air that slips on the sea look like small boats,and boats like toys.On a clear day,both the sky above and the sea below look beautifully blue.
In contrast to the fast-moving traffic on the ground,the cars in the air move in a leisurely manner,allowing passengers more than enough time to take in the scenery during the brief trip to the island of Sentosa.After a few hours on Sentosa,it will be time again to take a cable-car back to Mount Faber. The return journey is no less exciting than the outward trip.Which of the following about the cable-cars is true?A: The cars move along the steel cable.B: The cars are operated by a driver.C: The cars are controlled by the passengers.D: The cars move on wheels.
选项
Which of the following about the cable-cars is true?
A: The cars move along the steel cable.
B: The cars are operated by a driver.
C: The cars are controlled by the passengers.
D: The cars move on wheels.
答案
A
解析
选项A、B和D所涉及的情况都在瑞士,这在第一段可以看到。唯有C选项谈新加坡的情况,所以选项C是正确答案。
缆车是由马达带动的,没有驾驶员和轮子,也不受乘客控制。根据文中提示“The cable-car is really a carriage which hangs from a strong steel cable suspended in the air.”所以正确答案是A。
从上下来看,乘客所看到的惊险景色是因为“The car is suspended so high in the air that ships on the sea look like small boats , and boats like toys.”所以答案选B。
旅程虽短,但是“The cars in the air move in a leisurely manner, allowing passengers more than enough time to take in the scenery”,所以答案应该选A。
no less than意为“不比……少”,“和……一样”,所以正确答案应该选C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/1491634.html
本试题收录于:
理工A题库理工类分类
理工A
理工类
相关试题推荐
共用题干 AHeroicWomanThewholeofthe
共用题干 第三篇TechnologyTransferinGermanyW
共用题干 第三篇TechnologyTransferinGermanyW
共用题干 第三篇TechnologyTransferinGermanyW
共用题干 第一篇SleepNecessaryforMemoriesBur
共用题干 第一篇SleepNecessaryforMemoriesBur
共用题干 第一篇SleepNecessaryforMemoriesBur
共用题干 第一篇SleepNecessaryforMemoriesBur
共用题干 第一篇ADebateontheEnglishLanguag
共用题干 第一篇ADebateontheEnglishLanguag
随机试题
ThefollowingsentenceshaveanindirectobjectEXCEPTA、Ourteachertellsussom
Thatmaybetheworstdroughtthecountryexperiencedwithinliving______.A、min
[originaltext]M:Pleasehaveaseat,MissGreen.Thanksforcomingin.Didyou
图书出版社的发稿计划中,需要填写( )等项目。A.书稿主要内容介绍 B.样本
最大负荷时允许电压中枢点的电压适当下降,最小负荷时允许电压中枢点的电压适当升高,
当个体发生疾病时采取的第三线防卫是( )A.正确对待问题 B.正确对待情感
用于鉴别肠杆菌科细菌与非发酵菌的试验是A:O/F试验B:枸橼酸盐利用试验C:
关于骨盆出口横径的描述,正确的是A.坐骨结节中段外侧缘之间的距离 B.坐骨结节
重力为W的人乘电梯上升时,当电梯加速上升、匀速上升及减速上升时,人对地板的压力分
欠缴税款数额较大的纳税人在处分其不动产或者大额资产之前,应当向税务机关报告。欠缴
最新回复
(
0
)