首页
登录
职称英语
共用题干 A Ride in a Cable-carA ride in a c
共用题干 A Ride in a Cable-carA ride in a c
免费题库
2022-08-02
47
问题
共用题干A Ride in a Cable-car
A ride in a cable-car is one of the exciting and enjoyable experiences a child can have.In
Switzerland,which is the home of the cable-car,it is used mostly to take tourists up the slope of a mountain,to a restaurant from which one can have a bird-eye view of the surrounding country, or to a top of a ski-run,from which,in winter,skiers glide down the snow covered the slope on skis .In Singapore,however,the cable-car takes one from the summit of a hill on the main island to a low hill on Sentosa,a resort island just off the southern coast.
The cable-car is really a carriage which hangs from a strong steel cable suspended in the air.
It moves along the cable with other cars on pulleys,the wheels of which are turned by electric motors. The cars are painted in eye-catching colours and spaced at regular intervals.Each car can seat up six persons.After the passengers have entered a car,they are locked in from outside by an attendant,they have no control over the movement of the car.
Before long,the passengers get a breath-taking view through the glass windows of the modern city,the bustling harbour,and the several islands off the coast. The car is suspended so high in the air that slips on the sea look like small boats,and boats like toys.On a clear day,both the sky above and the sea below look beautifully blue.
In contrast to the fast-moving traffic on the ground,the cars in the air move in a leisurely manner,allowing passengers more than enough time to take in the scenery during the brief trip to the island of Sentosa.After a few hours on Sentosa,it will be time again to take a cable-car back to Mount Faber. The return journey is no less exciting than the outward trip.The cable-car in Singapore______.A: takes visitors up to a mountain restaurantB: takes skiers to the top of a ski-runC: takes visitors to SentosaD: takes visitors to a high mountain
选项
The cable-car in Singapore______.
A: takes visitors up to a mountain restaurant
B: takes skiers to the top of a ski-run
C: takes visitors to Sentosa
D: takes visitors to a high mountain
答案
C
解析
选项A、B和D所涉及的情况都在瑞士,这在第一段可以看到。唯有C选项谈新加坡的情况,所以选项C是正确答案。
缆车是由马达带动的,没有驾驶员和轮子,也不受乘客控制。根据文中提示“The cable-car is really a carriage which hangs from a strong steel cable suspended in the air.”所以正确答案是A。
从上下来看,乘客所看到的惊险景色是因为“The car is suspended so high in the air that ships on the sea look like small boats , and boats like toys.”所以答案选B。
旅程虽短,但是“The cars in the air move in a leisurely manner, allowing passengers more than enough time to take in the scenery”,所以答案应该选A。
no less than意为“不比……少”,“和……一样”,所以正确答案应该选C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/1491633.html
本试题收录于:
理工A题库理工类分类
理工A
理工类
相关试题推荐
共用题干 AHeroicWomanThewholeofthe
共用题干 第三篇TechnologyTransferinGermanyW
共用题干 第一篇SleepNecessaryforMemoriesBur
共用题干 第一篇SleepNecessaryforMemoriesBur
共用题干 第一篇SleepNecessaryforMemoriesBur
共用题干 第一篇SleepNecessaryforMemoriesBur
共用题干 第一篇ADebateontheEnglishLanguag
共用题干 第一篇ADebateontheEnglishLanguag
共用题干 第一篇ADebateontheEnglishLanguag
共用题干 第一篇ADebateontheEnglishLanguag
随机试题
Itisquitenecessaryto______(把我们课堂上学习的东西应用到实践当中).applywhatwehavelearnedi
Mostpsychologistsdeeplybelievethatitisjust______difficulttochangeaper
[originaltext]Ababyspendsthefirstyearoflifelearningtolisten.(9)A
在双代号时标网络计划中,某工作箭线上的波形线水平投影长度表示( )。A.该工作
某公路建设项目施工中发生一起变更,即沥青面层由原来的厚4cm变更为厚5cm。原合
胆囊底的体表投影在:()A、剑突下25cm B、右腋前线与肋弓相交处
克隆羊时,将甲羊的卵细胞去掉细胞核,将乙羊(雄性)耳缘细胞的细胞核植入甲羊的去核
下列哪项不是声誉风险管理体系应当重点强调的内容()A.有明确记载的声誉风险管
甲和乙同为药品批发企业,其所持有的《药品经营许可证》载明的经营范围为麻醉药品、化
初产妇,29岁,妊娠43周,临产10小时。肛查:宫口开大4cm,ROA,胎心17
最新回复
(
0
)