首页
登录
职称英语
共用题干 Tightened Visa RegulationsAccordin
共用题干 Tightened Visa RegulationsAccordin
考试题库
2022-08-02
31
问题
共用题干Tightened Visa Regulations
According to South Korea's new visa regulations,native speakers of English in South Korea will be required to undergo criminal record checks,medical and drug tests,provide sealed academic transcripts(成绩单)and have their university diplomas inspected,The Korea Times has reported.The tightened regulations will affect an estimated 17,000 foreigners that hold E-2 visas specifically for foreign language teachers.
The most controversial requirement is that English teachers residing(居住)outside South Korea will have to have an interview at a South Korean Embassy before taking up their teaching posts. For applicants living in remote areas in Canada,Australia or the US,this is an additional travel burden .Meanwhile,foreign teachers currently living in South Korea must leave the country after their one-year contracts and renew their visas by visiting a neighboring country and return without additional documentation(文件证据).
The visa changes are a reaction to public concern about the suitability of some foreign teachers .A report from the South Korean Ministry of Education and Human Resources Development shows between 2001 and August of this year,1,481 foreign language teachers have been caught for a range of offenses including forged(伪造的)degrees , visa violations and general lawbreak-ing.
But the changes are likely to slow up the supply of teachers to South Korea's English language education sector. According to Michael Duffy,manager of a teacher placement service in South Korea,applicants have to spend a few hundred dollars and several months on getting affidavits(书面陈述书)for documents. " South Korea has put up too many hoops(圈)to jump through,"he said,adding that foreigners would seek work elsewhere.Most foreigners wonder if the experience of working in South Korea will be worth the burden of the paper work and increasing restrictions."I don't think(South)Korea has thought this through."Said Scott Mclnnis,a Canadian teacher based in Incheon near Seoul."This is a reactionary move by the government that will have strong implications for the EFL community."
As part of the efforts to ease the discontent(不满),the South Korean Ministry of Justice has granted a three-month grace period for current E-2 visa holders to prepare the necessary docu- ments.It can be inferred from paragraph 2 that before the visa regulations were revised,foreign teachers have to______.A: sign new contracts if they wanted to continue to workB: go through any formalities if they wanted to stay a bit longerC: visit a neighboring country if they wanted to renew their visasD: interview a South Korean official if they wanted to apply for work permits
选项
It can be inferred from paragraph 2 that before the visa regulations were revised,foreign teachers have to______.
A: sign new contracts if they wanted to continue to work
B: go through any formalities if they wanted to stay a bit longer
C: visit a neighboring country if they wanted to renew their visas
D: interview a South Korean official if they wanted to apply for work permits
答案
C
解析
细节题。第一段中“According to...to undergo criminal record checks , medical and drug tests , provide sealed academic transcripts...”可知,B、C、D三项内容都提到了,并未说要通过韩语考试。因此A项正确。
细节题。第二段中“Meanwhile , foreign teachers...without additional documentation." 可知,在新规定实施前,外国教师该怎么做,因此C项正确。
细节题。根据第三段"... including forged degrees , visa violations and general lawbreaking.”可知其中并未包括subversive activities。因此C项正确。
细节题。根据第三段“The visa changes are a reaction to public concern about the suitability of some foreign teachers.”可知这项政策的目的。因此B项正确。
主旨大意题。根据整篇文章大意可知,与文章有关的只有D项,其余三项均与文章无关联。因此D项正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/1491584.html
本试题收录于:
理工A题库理工类分类
理工A
理工类
相关试题推荐
共用题干 第三篇TryingtoFindaPartnerOneof
共用题干 第三篇TryingtoFindaPartnerOneof
共用题干 第三篇TryingtoFindaPartnerOneof
共用题干 第二篇KobeBryantAfter10seasonswea
共用题干 第二篇KobeBryantAfter10seasonswea
共用题干 第二篇KobeBryantAfter10seasonswea
共用题干 CanMobilePhonesCauseDisease?1
共用题干 CanMobilePhonesCauseDisease?1
共用题干 CanMobilePhonesCauseDisease?1
共用题干 CanMobilePhonesCauseDisease?1
随机试题
Theworldisplantingavigorousnewcrop:"agro-pessimism",orfearthatma
[originaltext]Somepeoplecangetmotionsicknessfrombeinginmovingvehic
”孤岛文学“指的是()A.抗战时期的上海文学 B.抗战时期上海租界的文学 C
地下连续墙施工工艺流程()。A.挖导沟→筑道墙→挖槽→吊放接头管(接头箱)→吸
某公司想运用沪深300股票指数期货合约来对冲价值1000万元的股票组合,假设股指
避雷器精确测温周期:220kV()。1个月$;$2个月$;$3个月$
板印书籍,唐人尚未盛为之,自冯瀛王①已后,典籍皆为板本。庆历②中,有布衣毕昇又为
毛泽东把新民主主义革命和社会主义革命比喻为文章的上篇和下篇,“两篇文章,上篇与下
急性胰腺炎的首发症状是 A.腹痛B.恶心呕吐C.发热D.腹泻
没有目标客户就没有市场,没有市场就没有客户的生存和发展。()
最新回复
(
0
)