首页
登录
学历类
Text l Cycling in London is less pleasan
Text l Cycling in London is less pleasan
资格题库
2022-08-02
50
问题
Text l Cycling in London is less pleasant than in many European cities.Main roads teem with lorries;winding back streets are hard Lo navigate.The number of bicycle journeys has nonetheless doubled since 2000.Nationally,just 2qo pedal to work.In Hackney,in London's East End,fully 9%do.But only 2%of women cycle to work in London,compared with 5%of men.Blacks and other ethnic minorities are reluctant to do it,too.Bori6 Johnson,London's mayor,oversaw the introduction of a bike-hiring scheme,which was started by his predecessor but quickly became known as the"Boris bike".He pushed for bright blue cycle paths on some busy roads.But the new cycle highways are far more ambitious and permanent.One will run east-west through the City and the West End.Another will run two miles from Elephant and Castle in the south to Farringdon in north London.Four existinE;routes will also be improved,while around 30 0f the city's busiest junctions wiU be made a bit less dangerous.The new superhighways ought io be much safer than London's existing cycle lanes.A raised pavement will keep cyclists away from cars and lorries.Junctions will be redesigned and some parking bays-including a rew for the disabled-will be removed.Cars will be prevented from turning down certain streets.Similar schemes exist elsewhere:since 2007 around 30 miles of protected cycle lanes have been created in New York.In Amsterdam,where lanes have existed for decades,old people and women are far more inclined to cycle.Greens have long lobbied for cycle paths on the grounds that movin8 people out of cars cuts air poUution.A series of highly publicised accidents,including one involving a newspaper journalist,and several deaths in the city have also put pressure on the mayor to make London safer.And the social transformation of the capital has encouraged officials to smile on cyclists.The population of inner London is rebounding as affluenL folk move in.The new inhabitants want cleaner streets and fewer cars,which are viewed as suburban.Cycling was once a means of transport for the poor.But it has become an imporlant marker of an affluent world city,argues Isabel Dedring,the deputy mayor for transport."There's more pressure on cities to be nice places to live,"she says.According to Isabel Dedring,one pressure modem cities face is_____A.how to be affluentB.how to be habitableC.how to boost cyclingD.how to reduce pollution
选项
A.how to be affluent
B.how to be habitable
C.how to boost cycling
D.how to reduce pollution
答案
B
解析
细节题。根据Isabel Dedring定位到最后一段最后一句:“There's more pressure on cities to be nice places to live,"she says.其中she指代Isabel Dedring;pressure on cities=one pressure modern cities face;答案句为:to be nice places to live“成为宜居之地”。选项[A]how to be affluent“如何变得富裕”;[B]how to be habitable“如何变得宜居”;[C]how to boost cycling“如何促进自行车骑行”;[D]how to reduce pollution“如何减少污染”。显然,与答案句同义替换的选项为[B]how to be habitable,其中habitable=nice places to live。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/xueli/2700535.html
本试题收录于:
英语二研究生题库研究生入学分类
英语二研究生
研究生入学
相关试题推荐
Text3WestLondon,Fridaynight,9pm.In
Text3WestLondon,Fridaynight,9pm.In
Text3WestLondon,Fridaynight,9pm.In
TextlCyclinginLondonislesspleasan
TextlCyclinginLondonislesspleasan
IwasrecendyinLondonforthefirst,ti
IwasrecendyinLondonforthefirst,ti
IwasrecendyinLondonforthefirst,ti
IwasrecendyinLondonforthefirst,ti
IwasrecendyinLondonforthefirst,ti
随机试题
WhenSpanishfootballclubBarcelonapaidUS$35millionforRonaldinholast
OnlyinthiswaycanChineseenterprisesimprovetheircompetitivenessandavoid
Alloverthecountrythesedays,electronicmailmessagesare【B1】______with
排烟风管的维护方法:①清除风管周围杂物。②启动风机观察风管及连接件有无不正常抖动
大海、高峰、王昊准备去爬山。天气预报说,今天可能下雨。围绕天气预报,三个人争论起
A.功能性蛋白尿 B.肾小球性蛋白尿 C.肾小管性蛋白尿 D.组织性蛋白尿
某地下工程合同约定:计划1月份开挖土方80000m3,2月份开挖160000m3
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A
A.不存在 B.等于1 C.等于2 D.等于3
抵押是担保的一种方式,根据《物权法》,下列说法正确的是()。A.债权人不占有债务
最新回复
(
0
)