首页
登录
学历类
Text 2 No wonder they are called"patient
Text 2 No wonder they are called"patient
资格题库
2022-08-02
32
问题
Text 2 No wonder they are called"patients".When people enter the health-care systems of rich countries today,they know what they will get:prodding doctors,endless tests,rising costs and,above all,long waits.Some stoicism will always be needed,because health care is complex and diligence matters.But frustration is boiling over.This week three of the biggest names in American business-Amazon,Berkshire Hathaway and JPMorgan Chase-announced a new venture to provide better,cheaper health care for their employees.A fundamental problem with today's system is that patients lack knowledge and control.Access to data can bestow both.The intemet already enables patients to seek online consultations when and where it suits them.Yet radical change demands a shift in emphasis,from providers to patients and from doctors to data.That shift is happening.Technologies such as the smartphone allow people to monitor their own health.The possibilities multiply when you add the crucial missing ingredients-access to your own medical records and the ability easily to share information with those you trust.That allows you to reduce inefficiencies in your own treatment and also to provide data to help train medical algorithms.As with all new technologies,pitfalls accompany the promise.Hucksters will launch apps that do not work.But with regulators demanding oversight of apps that present risks to patients,users will harm only their wallets.Not everyone will want to take active control of their own health care;plenty will want the professionals to manage everything.The benefits of new technologies often flow disproportionately to the rich.Those fears are mitigated by the incentives that employers,govemments and insurers have to invest in cost-efficient preventive care for all.Other risks are harder to deal with.Greater transparency may encourage the hale and hearty not to take out health insurance.They may even make it harder for the unwell to find cover.Will the benefits ofmaking data more widely available outweigh such risks?The signs are that they will.Plenty of countries are now opening up their medical records,but few have gone as far as Sweden.It aims to give all its citizens electronic access to their medical records by 2020;over a third of Swedes have already set up accounts.Studies show that patients with such access have a better understanding of their illnesses,and that their treatment is more successful.Trials in America and Canada have produced not just happier patients but lower costs,as clinicians fielded fewer inquiries.That should be no surprise.No one has a greater interest in your health than you do.Trust in Doctor You.Health-care system in wealthy countries is characterized by the following except____A.numerous checksB.higher costC.impatient doctorsD.complex infrastructure
选项
A.numerous checks
B.higher cost
C.impatient doctors
D.complex infrastructure
答案
D
解析
事实细节题。根据定位词定位到文章第一段。该段指出,如今,当人们进入富裕国家的医疗体系时,他们知道自己会面对什么:不停催促的医生、无休止的检查、不断上涨的费用,但最重要的是漫长的等待。观察各选项,只有D项原文未提及,故D项为正确选项。【干扰排除】由以上分析可知,A项“大量的检查”、B项“更高的费用”和C项“没有耐心的医生”,在原文均有出现,故均排除。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/xueli/2699454.html
本试题收录于:
英语二研究生题库研究生入学分类
英语二研究生
研究生入学
相关试题推荐
Unlikeso-calledbasicemotionssuchas
Unlikeso-calledbasicemotionssuchas
Unlikeso-calledbasicemotionssuchas
Doctorsmuststoptellingpatientstofi
Doctorsmuststoptellingpatientstofi
Text2Nowondertheyarecalled"patient
Text2Nowondertheyarecalled"patient
Artificialintelligence,orAI,iscalled
Artificialintelligence,orAI,iscalled
Artificialintelligence,orAI,iscalled
随机试题
StagesofSecondLanguageAcquisitionStageI:(1)______Period:
______inthedoorway,thehouseappearedtobemuchsmallerthanithadseemed
FromhumblebeginningsinagarageinMenloPark,Californiain1998,Google
[originaltext]M:Mom,I’vebeenthinkingImightgotoLondonattheendofthe
薄钢板法兰的折边(或法兰条)应平直,弯曲度不应大于5/1000;弹性插条或弹簧夹
某沥青混合料车辙试验结果如下表所示,请回答以下问题。(2)沥青混合料车辙试验要求
下列选项中,属于专利权实用性应具备的条件的有( )。A.属于技术课题的解决方案
截至2018年底,中国人工智能市场规模约为238.2亿元,同比增长率达到56.6
有关细菌的生长曲线,正确的是A.与细菌个体的繁殖方式和速度有关 B.稳定期细菌
(共用题干)患儿女,5岁。因消瘦,乏力1月余,伴低热来诊。查体:右侧颈部淋巴结肿
最新回复
(
0
)