首页
登录
学历类
"Google is not a conventional company.We
"Google is not a conventional company.We
免费题库
2022-08-02
60
问题
"Google is not a conventional company.We do not I to become one,"wrote Larry Page and Sergey Brin,the search firm's founders,in a letter to investors ahead ofits stockmarket flotation in 2004.Since then,Google has bumished its reputation 2 0ne ofthe quirkiest companies on the planet.This year alone it has 3 eyebrows by taking a stake in a wind-energy project off the east coast ofAmerica and by testing self-driving cars,which have already_4 0ver 140,000 miles(225,OOOkm)on the country's roads.Google has been able to 5 such flights of fancy 6 its amazingly successful online-search business.This has 7 handsome returns for the firm's investors,who have seen the company 8 itselfin the space ofa mere 12 years from a tiny start-up into a behemoth with a$180 billion market capitalisation that sprawls 9 a vast headquarters in Silicon Valley known as the Googleplex.Google 10 stretches across the web like a giant spider,with a leg in everything from online search and e-mail to social networking and web-based software applications,or apps.All this has turned Google into a force to be reckoned with.11 now the champion of the unorthodox is faced with two conventional business challenges.The first 12 placating regulators,who fret that it may be abusing its considerable 13.On November 30th the European Union 14 a formal investigation into claims that Google has been 15 search results to give an unfair advantage to its own services-a charge the firm vigorously 16.The other challenge facing Google is how to find new sources of growth.17 all the experiments it has launched,the firm is still heavily dependent on search-related advertising.Ironically,investors'biggest worry is that Google will end 18 like Microsoft,which has 19 to find big new sources of 20 and profit to replace those from its two ageing ponies,the Windows operating system and the Omce suite of business software.That explains why Google's share price has stagnated.12选?A.revoltsB.involvesC.revolvesD.evolves
选项
A.revolts
B.involves
C.revolves
D.evolves
答案
B
解析
动词辨析题。原文为The first placating regulators.who fret that it may be abusing its considerable.(首先谷歌安抚那些担心其滥用的监管者。)根据句子的意思只能选择involves,表示“需要”,故B项为正确选项。【干扰排除】A项revolts“造反,反抗”、C项revolves“旋转”、D项evolves“进化”,代人文中均不符合文意,故排除。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/xueli/2699246.html
本试题收录于:
英语二研究生题库研究生入学分类
英语二研究生
研究生入学
相关试题推荐
"Googleisnotaconventionalcompany.We
"Googleisnotaconventionalcompany.We
"Googleisnotaconventionalcompany.We
"Googleisnotaconventionalcompany.We
"Googleisnotaconventionalcompany.We
"Googleisnotaconventionalcompany.We
"Googleisnotaconventionalcompany.We
"Googleisnotaconventionalcompany.We
"Googleisnotaconventionalcompany.We
"Googleisnotaconventionalcompany.We
随机试题
ReadthetextbelowaboutMilair’sletterofapology.Inmostoftheline(34-45
Mycomputerdoesnotwork.Itneeds(repair)______.repairing我的电脑坏了,需要修理。本题考查动名词
Thepatient’sprogresswasveryencouragingashecould______getoutofbedwi
Themeetingwassoprolongedandexhaustingthat______thespeakersstoppedfor
在2008年至2009年间,下列统计指标增速最快的是()地价。 A.综合
由肠吸收的碘以I的形式存在于血液中,I从血液进入甲状腺上皮细胞内的转运方式是A.
A.拥抱反射 B.觅食反射 C.瞳孔对光反射 D.巴氏征 E.腹壁反射出
对于国家明令禁止的含铅汽油仍继续生产的,应采取哪种方法处理()。 A立即停
某公司购买一台新设备用于生产新产品,设备价值为50万元,使用寿命为5年,预计净残
会计核算软件系统处于中心地位的是()A、报表管理模块 B、工资核算系统 C、
最新回复
(
0
)