首页
登录
学历类
The “Earth Hour” movement—initiated by t
The “Earth Hour” movement—initiated by t
练习题库
2022-08-02
71
问题
The “Earth Hour” movement—initiated by the World Wildlife Fund is set to be marked around the world. In an effort to bring attention to global climate change, the group is calling for lights to be turned off across the globe between 8:30 p.m. and 9:30 p.m. on Saturday. Some of the most famous places in China will join “Earth Hour”. The Bird's Nest and the Water Cube in Beijing and the Oriental Pearl Broadcasting Tower in Shanghai will switch off their lights for one hour on Saturday evening. Citizens, communities, and companies around the country are doing their part to organize and promote the movement. So far, more than 2,400 cities from 81 countries and 1 billion people from around the world have joined “Earth Hour”. UN Secretary General Ban Ki-moon is urging more people to participate and make some contribution to the efforts against global warming. “Earth Hour” began in Sydney in 2007. In 3 years, it has grown into one of the world's largest joint actions dealing with climate change. On March 31st, 2007, over 2.2 million homes and businesses in Sydney switched off their lights for one hour. It was estimated that electricity saved during that hour could sustain 200,000 TV sets for one hour. As an added reward, Sydney residents joining the movement said they could see more stars than ever during that night. After that, “Earth Hour” spread around the world at an amazing speed. In 2008, from Oceania to Asia, from Europe to America, 50 million people switched off their lights. More and more people have been joining the “Earth Hour” movement and contributing in their own way to save our planet.By now, how many people have joined “Earth Hour”?( )A. About 40 million.B. Over 2.2 million.C. About 1 billion.D. None of the above.
选项
A. About 40 million.
B. Over 2.2 million.
C. About 1 billion.
D. None of the above.
答案
C
解析
从第三段So far,more than 2400 cities from 81 countries and 1 billion people from around the world have joined“Earth Hour”.可知,参加这一活动的人数大约是1 billion。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/xueli/2673238.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
The“EarthHour”movement—initiatedbyt
The“EarthHour”movement—initiatedbyt
The“EarthHour”movement—initiatedbyt
The“EarthHour”movement—initiatedbyt
随机试题
SomeAspectsoftheResearchNeedtoBalanceI.TheproblemA.Whatkindofprob
PASSAGEONEMakingthecompetitionfair.由题干关键词定位到最后一段。根据最后一段引述的空客方面人士的表态,空客认为波音78
Thenumberofescapedprisonersis______.[br][originaltext]Prisonservi
单一式太阳能突起路标不测逆反射性能。()
初产妇李某,33岁,孕36周时发生胎膜早破,住院观察。下列哪项不是胎膜早破的临床
地西泮的抗惊厥作用机制是A.阻断脑干网状结构激活系统 B.直接抑制脊髓多突触反
“学会如何学习”的实质是 A.学会在适当条件下使用适当策略B.掌握科学概念
追风透骨丸(处方) 制川乌100g,白芷100g,制草乌100g,香附(制)1
患者,男,66岁。BMI24kg/m2,高血压病史15年,冠心病史3年,目前规
(2018年真题)财政在社会经济发展过程中对某些行业采取的低税或免税政策所发挥的
最新回复
(
0
)