首页
登录
学历类
It was Ann′s first experience of flying.
It was Ann′s first experience of flying.
最全题库
2022-08-02
72
问题
It was Ann′s first experience of flying..She had always been afraid of heights and so was prepared?to be frightened.Only the fact that she was going to meet her son who she had not seen for?three years had given her the courage to make the flight.She sat in her seat,her hands gripping its arms,her seat belt already fastened.The air hostess?was talking,telling everyone what to do in case of emergency,showing them where their life-jackets?were.The plane was crowded,and every seat was full.From her window seat,getting out in a hurry?would be impossible,thought Ann.In any case who would want to get out of a plane in mid-air?The engines began to shake--the noise increased till it was like a great rushing wind.She?looked out to see the runway slip past at astonishing speed.She wanted to cry out--to stop the plane?before it left the ground,but she knew she was trapped in this great roaring machine.I must scream,she told herself,and put her hands over her eyes.There was a strange feeling as if she were going up in a lift.The noise died down.Carefully she?opened her eyes.Through the window she saw a great carpet of cloud above,so beautiful that she?stared in wonder,hardly turning away from the window till they touched down.Why did Ann want to scream?《》()A.Because the plane didn't leave the ground.B.Because she couldn't make the plane stop.C.Because she couldn't hear the wind.D.Because she couldn't see the runway.
选项
A.Because the plane didn't leave the ground.
B.Because she couldn't make the plane stop.
C.Because she couldn't hear the wind.
D.Because she couldn't see the runway.
答案
B
解析
【考情点拨】事实细节题。【应试指导】文章第三段第三、四句指出,在飞机起飞前安想叫喊出来让它停下来.但她又不能让飞机停下来,所以她想scream。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/xueli/2672716.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
Susie'sexperienceisunusual______she
ItwasAnn′sfirstexperienceofflying.
ItwasAnn′sfirstexperienceofflying.
ItwasAnn′sfirstexperienceofflying.
ItwasAnn′sfirstexperienceofflying.
随机试题
Whenshesawtheclouds,shewentbacktothehouseto______herumbrella.A、bri
Fishareanimalsthatliveinwater.Theyliveinalmostanyplace(11)th
[originaltext]M:WelcometoBritain.MayIseeyourpassportandpapers,please
设f(x)在[a,b]上连续,且f(a)
b,试证
申请保护的地理标志产品的产地在( )的,由其人民政府提出产地范围的建议。A.地
测量骶耻外径的标志点是指A.耻骨联合上缘至第5腰椎棘突 B.耻骨联合中点至髂后
丘墟穴的定位是A.外踝前下方,趾长伸肌腱的外侧凹陷中 B.外踝高点上3寸,腓骨
《国家中长期教育改革与发展规划纲要(2020-2020年)》提出,推进义务教育均
某公司本年起每年年末存入银行一笔固定金额的款项,若采用最简便算法计算n年后的本利
材料题 根据下面资料,回答题: 某地区劳动力市场上存在以下几种情况:第一,
最新回复
(
0
)