首页
登录
学历类
Ann Curry is a famous news presenter of
Ann Curry is a famous news presenter of
考试题库
2022-08-02
115
问题
Ann Curry is a famous news presenter of the NBC News"Today"show.When she was 15 she?happened to walk into a bookstore in her hometown and began looking at the books on the shelves.The man behind the counter,Mac McCarley,asked if she′d like a job.She needed to start saving?for college,so she said yes.Ann worked after school and during summer vacations,and the job helped pay for her first year?of college.During college she would do many other jobs:she served coffee in the students′union,was a hotel maid and even made maps for the US Forest Service.But selling books was one of the?most satisfying jobs.One day a woman came into the bookstore and asked Ann for books on cancer(癌症).The?woman seemed anxious.Ann showed her practically everything they had and found other books they?could order.The woman left the store less worried,and Ann has always remembered the pride she?felt in having helped her customer.Years later,as a television reporter in Los Angeles,Ann heard about a child who was born with?problems with his fingers and his hand.His family could not afford a surgical(外科的)operation,and the boy lived in shame,hiding his hand in his pocket all the time.Ann persuaded her boss to let her do the story.After the story was broadcast,a doctor and a?nurse called,offering to perform the surgical operation for free.Ann visited the boy in the recovery room after the operation.The first thing he did was to hold?up his repaired hand and say,"Thank you."What a sweet sense of satisfaction Ann Curry felt!At McCarley′s bookstore,Ann always sensed she was working for the customers,not the store.Today it′s the same.NBC News pays her,but she feels as if she works for the people who watch the?programmes,helping them make sense of the world.Ann Curry got her first job__________.A.from her friend in a bookstoreB.a couple of years before collegeC.at the NBC News"Today"showD.when she was studying at university
选项
A.from her friend in a bookstore
B.a couple of years before college
C.at the NBC News"Today"show
D.when she was studying at university
答案
B
解析
【考情点拨】推理判断题。【应试指导】文章第一段描述了故事主人公找到第一份工作的过程。由第一段最后一句“She?needed to start saving for college,SO she said yes.(她需要开始为上大学攒钱,因此就答应了。)”可以推知,她在接受这份工作时尚未上大学。故选B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/xueli/2672637.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
ArchimedeswasafamousGreekmathematic
ArchimedeswasafamousGreekmathematic
ArchimedeswasafamousGreekmathematic
AnnCurryisafamousnewspresenterof
AnnCurryisafamousnewspresenterof
AnnCurryisafamousnewspresenterof
Thistownisfamous__itshistoricalhome
材料题 B Thefamousdirectorofabigand
材料题 B Thefamousdirectorofabigand
GrandmaMosesisamongthemostfamoust
随机试题
CertainphrasesonecommonlyhearsamongAmericanscapturetheirdevotionto
WhatIfACollegeEducationJustIsn’tforEveryone?[A]Longbef
下列关于慢性肾炎的治疗,不正确的是()A.限制食物中蛋白质摄入量 B.积极
A.维生素B B.维生素B C.维生素B D.维生素E E.维生素K在体
按照资本资产定价模型,某项资产的风险收益率等于该资产的系统风险系数与市场风险溢酬
()作用是指在延伸与扩展健康服务的同时,实施面向各个健康诊疗环节的事中风险管控。
负外部性使得资源没有实现最优配置,没有达到帕累托最优,而正外部性则可以实现帕累托
国家统计局公布实施的《统计执法检查规定》属于统计行政规章。()
在个人汽车贷款中,为有效防控信用风险,贷款的调查环节中贷前调查人必须坚持做到(
各单位工程的施工期限应根据合同工期确定,同时还要考虑()因素。A.建筑类型
最新回复
(
0
)