首页
登录
学历类
First,the spotted owl was threatened by
First,the spotted owl was threatened by
最全题库
2022-08-02
75
问题
First,the spotted owl was threatened by logging in the Pacific Northwest.Now it's in danger from a new enemy,the barred owl.Barred owls have been moving to the Northwest from the eastern part of the United States.Stan Sovern has studied spotted owls.Now when he calls for spotted owls,barred owls are starting to appear.Sovern threw a mouse on the ground,and a barred owl grabbed it.Scientists have learned that spotted owls start to vanish when barred owls come.Some barred and spotted owls have mated and produced hybrid babies.One spotted owl was killed by a barred owl.Professor Ned K.Brown of the University of California-Berkeley says,"In some areas of Washington,the barred owls moved into very dense,deep woods.The same kind of woods that arc opened up,or destroyed by logging,that adversely influences the spotted owls."Ten years have passed since the federal government began protecting the spotted owl.Loggers were forced to limit logging on seven million acres of government land.No one is sure how the arrival of the barred owls will impact laws that protect spotted laws.The barred owls like to live in the deep forests where loggers like to cut down trees.The barred owls will likely keep migrating to the Northwest.Scientists learned about the barred owl migration by__.A.decoding spotted owl soundsB.feeding mice to the owlsC.monitoring spotted owl populationsD.researching the Internet
选项
A.decoding spotted owl sounds
B.feeding mice to the owls
C.monitoring spotted owl populations
D.researching the Internet
答案
C
解析
参见第二段:科学家发现,林鹗到来之后,花斑猫头鹰的数量在减少。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/xueli/2672539.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
First,thespottedowlwasthreatenedby
First,thespottedowlwasthreatenedby
First,thespottedowlwasthreatenedby
First,thespottedowlwasthreatenedby
随机试题
Ifyou’refindingittoughtolandajob,followahuntingplanwiththefol
Intheearlierdaysofcomputerhistory,therewasaquitewidespreadconcer
[originaltext]TheU.S.SpaceAgencyNASAsaysRussia’sorbitingMirspaces
DecadesafterMarilynMonroe’sdeath,therewasaburstofspeculationabou
A、Heinvitesguestsasmanyaspossible.B、Heonlyinvitespeoplewhoknoweach
Howwillthewomangettotheairport?[originaltext]W:I’vejustheardthatI’v
下列关于继续犯的理解中,正确的是( )。A.继续犯属于法定的一罪 B.非法拘
吞咽中枢位于A.中脑顶盖前区 B.脑桥 C.颈髓 D.大脑皮质 E.延髓
生理维持液是由下列哪些液体组成A.1份10%葡萄糖+3份生理盐水+0.3%氯化钾
女性,30岁。间断上腹部隐痛6年,疼痛于进餐后1小时出现,近半个月来因服用吲哚美
最新回复
(
0
)