首页
登录
学历类
Online distance learning is an instructi
Online distance learning is an instructi
admin
2022-08-02
56
问题
Online distance learning is an instructional system which connects learners with educational resources.Students work on their own at home,at work,or at school and communicate with faculty and other students by means of e-mail,electronic meetings,videoconferencing,chat rooms,instant messaging and other forms of computer-based communication.There are both advantages and disadvantages to online distance learning.There are many benefits to using online distance learning environments.Online education is available all the time,anywhere and to all people.However,there are weaknesses for some learners.The online learner only has the written text and no other face-to-face hints.This may confuse the learner and cause misunderstanding.While distance learning allows for an openness,it is also difficult because it is done by e-mail messages and writing,and therefore may take more time than face-to-face learning.Sometimes the messages can be overwhelming for many online students.Universities,colleges and schools use online distance learning environments.These are important for students who may be unable to attend classes for various reasons like illnesses or busy everyday schedules.Some learners just want to further their studies at home.They enjoy the convenience of home learning as they take regular programs or enrichment classes.Online courses keep learners very occupied at all hours of the day.There are a great many messages and other online resources to read and respond to.Most learners have regular jobs or attend regular school classes on ground as well.However,the benefits are clear.Online distance learning is becoming very popular.Some online classes have become a profitable business as they replace regular traditional means of learning.Sometimes online distance learning can be a problem because__.A.learners can't afford itB.learners get too many hintsC.it involves excessive writingD.it is not available at the weekend
选项
A.learners can't afford it
B.learners get too many hints
C.it involves excessive writing
D.it is not available at the weekend
答案
C
解析
从第二段可知,远程教育有很多优势,但也有劣势。劣势就是需要以写作来完成的东西太多。另外,此段还提到,远程教育不能进行面对面的教授。因此,喜欢亲临现场听课的学生不会喜欢远程教育。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/xueli/2672442.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
根据以下材料,回答问题。 Inouronlinelife,wenee
根据以下材料,回答问题。 Inouronlinelife,wenee
根据以下材料,回答问题。 Inouronlinelife,wenee
根据以下材料,回答问题。 Inouronlinelife,wenee
根据以下材料,回答问题。 Inouronlinelife,wenee
根据以下材料,回答问题。 Inouronlinelife,wenee
根据以下材料,回答问题。 Inouronlinelife,wenee
Onlinedistancelearningisaninstructi
Onlinedistancelearningisaninstructi
Onlinedistancelearningisaninstructi
随机试题
•Readtheadvertisementbelowaboutaconsultantvacancy.•Choosethecorrec
AmericanLiteratureI.ThebeginningoftheAmericanli
Shesaidthatthedrivermusthavehadanaccident;______(否则他当时应该已经到了).otherwi
AttheendofarecentfeastatRestaurantRevolutioninNewOrleans,Iorder
You’dbetterlookatthedifficulty_______.A、theotherwayB、bytheotherwayC
(81)具体说,信息化主要是反映在沟通手段的网络化,也就是所谓的网络经济。这网络就是指由卫星、光纤、电缆和电话线路把世界各个角落联系到一起的电脑网络。(
下列属于平衡计分卡常见KPI指标中内部流程指标的是( )。A.新产品推出能力
一个好的心理量表应满足以下几种假设( )A.不是a=b,就是a≠B.B.如果a
有或曾有充血性心力衰竭病史的心室功能障碍患者禁用()A.伏立康唑 B.氟
过失损坏电信线路及其他电信设施,造成重大通信事故的行为包括()。A.重伤3人/次
最新回复
(
0
)