首页
登录
学历类
bid your child's brain become smaller la
bid your child's brain become smaller la
题库
2022-08-02
95
问题
bid your child's brain become smaller last summer?Probably not,according to a study byDr.Harris Cooper,professor at the University of Missouri-Columbia.The study found that when studentsreturn to school after a long summer vacation,they've lost one to three months worth of learning.This is more harmful for math than it is for reading."All students lose math skills,"says Cooper.It may be because kids(小孩)have more chances to practice reading than math.Middle-class childrenactually learn more in reading than lower-income students over the summer.Cooper feels that this resultsfrom the variety of activities that many middle-class kids take part in over the summer,such as camping(野营)and trips."Parents can help their kids keep educational skills,"says Cooper.He suggests the following tipsto have a learning-filled summer.1.Keep lots of books around and make regular trips to the library.Most libraries offer special?summer events for kids.2.Think about what your kids may be learning next year when you plan the family vacation.Talk?with teachers to find out what they'll be covering in class.3.Keep math in mind.Since kids lose more math skills than anything else over the summer,try to?do some special planning to find math-related activities.4.Consider summer school.Struggling kids can get a lot of different kinds of help from summer?school programs.Summer school can also enrich and quicken learning in areas where kids show a special?interest.Remember to keep it fun!You don't want to make your kids unhappy with learning during the?summer break.Some kids gain in reading over the summer probably because they_______.A. join in a variety of activitiesB.go to the library every dayC. spend their vacation in a schoolD.receive a special training in reading
选项
A. join in a variety of activities
B.go to the library every day
C. spend their vacation in a school
D.receive a special training in reading
答案
A
解析
事实细节题。根据第二段最后一句可知,中产阶级家庭的孩子暑假期间在阅读方面学到更多是因为他们参加了各种各样的活动,如野营和旅行。故本题选A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/xueli/2665081.html
本试题收录于:
高起本和高起专英语题库高起本高起专成考分类
高起本和高起专英语
高起本高起专成考
相关试题推荐
____thedaywenton,hebecomesmorema
____,thetrainingwillhelpyoubecome
bidyourchild'sbrainbecomesmallerla
bidyourchild'sbrainbecomesmallerla
bidyourchild'sbrainbecomesmallerla
bidyourchild'sbrainbecomesmallerla
Thisrestauranthasbecomepopularfori
Ofallreasonsformydecisiontobecome
Thisrestauranthasbecomepopularfori
随机试题
Iwishtohaveafriendwith_______sharesmyhobbiesandinterests.A、whomever
[originaltext]M:Jane,whataboutgoingtotheconcerttonight?W:Oh,I’msorr
[originaltext]W:Goodafternoon,Dr.Bishop.Doyouhaveacoupleofminutes?Y
It’simportantthatthelibrarian____________(确认图书按时归还).makesurethebooks(s
在出版单位担任( )等职务的人员,必须具有中级以上出版专业职业资格并履行登记、
《标准》中谈到审计计划或风险评估时使用的“风险”一词,下列关于风险定义描述恰当的
2012年4月1日,甲公司将其厂房无偿转让给乙公司,导致甲公司的债权人丙公司无法
以下不属于城乡特殊困难未成年人教育救助对象的是()。A.持有农村五保供养证
敏感性分析是一种多因素分析法,情景分析是对单一因素进行分析。()
列质量管理工作中,属于工程咨询单位在工程项目实施阶段完成的是()。A.审查
最新回复
(
0
)