首页
登录
学历类
Every human being, no matter what he is
Every human being, no matter what he is
最全题库
2022-08-02
83
问题
Every human being, no matter what he is doing, gives off body heat. The usual problem is how to dispose of it. But the designers of the Johnstown campus of the University of Pittsburgh set themselves the opposite problem-how to collect body heat. They have designed a collection system which utilizes not only body heat, but the heat given off by such objects as light bulbs and refrigerators as well. The system works so well that no conventional fuel is needed to make the campus's six buildings comfortable.Some parts of most modern buildings-theaters and offices as well as classrooms are more than amply heated by people and lights and sometimes must be air-conditioned even in winter. The technique of saving heat and redistributing it is called “heat recovery.” A few modern buildings recover heat, but the University's system is the first to recover heat from some buildings and reuse it in others.Along the way, pit has learned a great deal about some of its heat producers. The harder a student studies, the more heat his body gives off. Male students emit more heat than female students, and the larger a student, the more heat the produces. It is tempting to conclude that the hottest prospect for the Johnstown campus would be a hardworking, overweight male genius.Which of the following is true of the heating system of the Johnstown campus?( )A. The heat is supplied by human bodies only. B. The heat is supplied by both human bodies and other heat-emitting objects. C. The heat is supplied by both human bodies and conventional fuel. D. The heat is supplied by human bodies, other heat-emitting objects, and conventional fuel.
选项
A. The heat is supplied by human bodies only.
B. The heat is supplied by both human bodies and other heat-emitting objects.
C. The heat is supplied by both human bodies and conventional fuel.
D. The heat is supplied by human bodies, other heat-emitting objects, and conventional fuel.
答案
B
解析
由文章第一段的第三句可知,他们设计了一种收集系统,它不但利用身体的热,还收集由灯泡、冰箱等散发出来的热。有了这两种热能,作者指出在校园中已无需任何conventional fuel。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/xueli/2664884.html
本试题收录于:
高起本和高起专英语题库高起本高起专成考分类
高起本和高起专英语
高起本高起专成考
相关试题推荐
Nomatterhowhardheworked,____.( )A
Itdoesn'tmatterwhetheryouwin______
Everyhumanbeing,nomatterwhatheis
Everyhumanbeing,nomatterwhatheis
Everyhumanbeing,nomatterwhatheis
What'sthematterIhavetotellyouto
Nomatterhowlowyouconsideryourself,
Nomatterhowlowyouconsideryourself,
材料题 C Willitmatterifyoudon’ttake
材料题 C Willitmatterifyoudon’ttake
随机试题
[originaltext]M:MayIcashthesetraveler’schecksfor$300here?W:Ofcourse
LastyearFrenchdriverskilled【C1】______than5,000peopleontheroadsfor
[audioFiles]audio_etoefz_055(20051)[/audioFiles]A、Sullivan’shasneverbeenabl
(1)It’sagoldenageforstudyinginequality.ThomasPiketty,aFrenchecono
NinetypercentofAmericansknowthatmostoftheircompatriotsareoverweig
党内民主的核心是()。A.民主制度 B.民主传统 C.民主作风 D.民主
健康教育过程评价的指标包括()A.项目活动执行率 B.干预活动覆盖率
属于行针基本手法的是A.循法 B.弹法 C.刮法 D.震颤法 E.提插法
下列关于法律渊源的表述中,正确的是( )。A.全国人大常委会有权部分修改由全国
某23岁初产妇,孕1产0,妊娠足月,子宫底高度为39cm,双足先露,骨盆内测量坐
最新回复
(
0
)