首页
登录
学历类
All the housewives who went to the new s
All the housewives who went to the new s
免费题库
2022-08-02
63
问题
All the housewives who went to the new supermarket had one great ambition: to be the lucky customer who did not have to pay for her shopping. For this was what the notice just inside the entrance promised. It said, "Remember, once a week, one of our customers gets free goods. This May Be Your Lucky Day! " For several weeks Mrs. Edwards hoped, like many of her friends, to be the lucky customer. Unlike her friends, she never gave up shopping. The cupboards in kitchen were full of things which she did not need. Her husband tried to advise her against buying things but failed. She dreamed of the day when the manager of the supermarket would approach her and say, "Madam, this is Your Lucky Day. Everything in your basket is free. " One Friday morning, after she had finished her shopping and had taken it to her car, she found that she had forgotten to buy any tea. She dashed back to the supermarket, got the tea and went towards the cash-desk. As she did so, she saw the manager of the supermarket approach her. "Madam," he said, holding out his hand, "I want to congratulate you! You are our lucky customer and everything you have in your basket is free!"Where did the housewives learn about the notice of free goods?( )A. From the newspaper. B. In the supermarket. C. From the manager. D. On TV.
选项
A. From the newspaper.
B. In the supermarket.
C. From the manager.
D. On TV.
答案
B
解析
根据文章第一段第二句 “For this was what the notice just inside the entrance promised ”,可知本题答案选B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/xueli/2664569.html
本试题收录于:
高起本和高起专英语题库高起本高起专成考分类
高起本和高起专英语
高起本高起专成考
相关试题推荐
Allthehousewiveswhowenttothenews
Allthehousewiveswhowenttothenews
Allthehousewiveswhowenttothenews
Allthehousewiveswhowenttothenews
Allthehousewiveswhowenttothenews
Allthehousewiveswhowenttothenews
Allthehousewiveswhowenttothenews
Allthehousewiveswhowenttothenews
Allthehousewiveswhowenttothenews
Allthehousewiveswhowenttothenews
随机试题
Grandma,whatabigand.ficklemetaphoryoucanbe!Forchildren,thenamet
HowtoReadEffectivelyManystudentstendtoread
Asmoreschoolsaresetuptoday,learningiscompulsory.ItisanOught,ev
AccordingtothemostrecentAmericanFreshmansurvey,conductedannuallyby
D
接种卡介苗后较未接种的同龄人群肺结核发病率A.减少80%左右 B.减少100%
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
资本一帝国主义列强对中国的侵略,首先和主要的是进行军事侵略。这种军事侵略是逐步升
某男,48岁,因口渴多饮,多食,多饮,多尿,腰膝酸软,四肢乏力等不适症状就诊,近
<P>某工程,建设单位与施工单位按《建设工程施工合同(示范文本)》签订了合同,经
最新回复
(
0
)