首页
登录
学历类
It’s that time of the year-graduation. T
It’s that time of the year-graduation. T
最全题库
2022-08-02
18
问题
It’s that time of the year-graduation. The end of school year is nearly in sight, and it’s an especially big deal if you’re finishing high school or college. One amazing(令人惊叹的)16-year-old Florida girl, Grace Bush, graduated from both high school and college this week!She actually got her college diploma(毕业证书)before her high school diploma. How’d she do that? “Hard work and dedication(专心致志),”she told a local TV news station, “have made me succeed in doing high school and college at the same time.” She started taking college courses when she was just 13. She would often get up at 5:30 a.m. and not finish until after 11 p.m. Doing both at once is a huge achievement, but it has also helped her family save money. She’s one of the 9 children, all home-schooled until the age of 13.Her father is a math professor while her mother is a part-time history teacher in a high school. Grace Bush has earned her college degree in law, with a near perfect GPA of 3.8 and she hopes to become a lawyer one day, although her parents expect her to teach at university. By the way, she also plays basketball in her college team in her spare time.Why does the author say that Grace is amazing?( )A. She graduated from college at 16. B. She never went to bed before 11p.m. C. She finished high school earlier than others. D. She got two diplomas from the same school.
选项
A. She graduated from college at 16.
B. She never went to bed before 11p.m.
C. She finished high school earlier than others.
D. She got two diplomas from the same school.
答案
A
解析
细节理解题。根据短文第二段可知,作者认为格蕾丝令人惊叹的原因是她在十六岁的年纪就获得了大学毕业证书。故选A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/xueli/2664190.html
本试题收录于:
高起本和高起专英语题库高起本高起专成考分类
高起本和高起专英语
高起本高起专成考
相关试题推荐
随机试题
Whathasthemanbeenlookingforwardto?[originaltext]W:Hello,mayIspeakto
Thetrafficpolicestoppedthreetrucksheavilyloadingwithmerchandisethatlo
Duringthenextfewweekspublisherswillreleaseacrushofbooks,pilethe
It’sapleasureformeto______youfortherestofthedays.A、accompanyB、cond
[originaltext]Howoftenonehearschildrenwishingtheyweregrown-ups,and
根据土地增值税的相关规定,下列各项中,说法不正确的是()。A.对于分期开发的项
在设定培训评价标准时,应当注重评估指标和标准的()A:相关度 B:前沿性 C
()质押的贷款在贷款期限内如遇利率调整,贷款利率不变。 A.汇票B.个人凭
小吕大学毕业找工作时不仅考虑到工资水平,而且还考虑到职业发展前途、企业声誉等因素
某建设单位拟建一座锅炉房,根据《环境影响评价技术导则—大气环境》,该项目大气环境
最新回复
(
0
)