通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选择项中选出可填入相应空白处的最

免费题库2022-08-02  6

问题 通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选择项中选出可填入相应空白处的最佳选项。  Eleanor Roosevelt was the wife of America’s 32nd president, Franklin Roosevelt. She helped her husband in many ways during his long 21 life. She also became one of the most 22 women in America. She fought for equal rights for all people.  Eleanor was born in New York City in 1884. Her family had great wealth. But Eleanor did not have a happy 23 .Her parents died when she was very young. She was raised by her grandmother. Eleanor 24 that as a child, her greatest happiness came from helping others.  In the early 1900s, many people were worried about the problems of 25 people who came to America in 26 of a better life. Eleanor could not 27 how people lived in such poor conditions while she and some others had so much 28 .  After she finished school, Eleanor began 29 children to read and write in one of the poorest areas of New York City. She also looked into 30 where workers were said to be badly 31 . She saw little children of four and five years old working until they 32 to the floor. She became involved(参与)with other women who 33 the same ideas about improving social conditions.  Franklin Roosevelt began 34 Eleanor when he was in New York. They got 35 in 1905. In the next eleven years, they had six children. The Roosevelt moved to Washington D.C. in 1913.____.A. united B. separated C. accepted D. married

选项 A. united
B. separated
C. accepted
D. married

答案 D

解析 考查动词词组搭配及语境的理解。A.united与get连用,表示“联结起来”;B.separated与get连用,表示“分开”;C.acepted与get连用,表示“进入”;D.married与get连用,表示“结婚”。根据下文,在接下来的十一年,他们有了6个孩子。由此可知,他们是在1905年结婚。故选D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/xueli/2664189.html

最新回复(0)