首页
登录
学历类
E-mail or electronic mail, is considered
E-mail or electronic mail, is considered
最全题库
2022-08-02
96
问题
E-mail or electronic mail, is considered as the modern communication in the new age. It is carried out in computers all over the world by millions of users. In this invisible world as many peo-ple call it, the users can send and receive letters to and from every coruer of the earth. They share thoughts with pen pals (笔友 ) in New Zealand, ask strangers in Bombay ( 孟买) questions, debate with businessman in Manhattan. All of these are just happening in computers as fast as the travelling of the light, no writing and speaking, no paper and stamps are necessary. E-mail is a pipeline to thousands of experts on everything;it is a means of meeting people with similar interests or problems. But it is not a live talk--a real conversation like those in telephones. E-mailers compose letters at leisure on their computers, then send them by phone line to an on-line service, and then they go forward to the right place. A response can be back within hours, depending on how often the recipient(接受者) checks in. A vast global networks of on-line services for E-mail has been built. A lot of people are regularly using this service in the USA. People believe that E-mail, the computerized exchange, would create friendship and business developments, and would change people′s life in the world. Which of the following expression is not for E-mail?A.Communication in new age.B.Invisible world.C.A live talk.D.Computerized exchange.
选项
A.Communication in new age.
B.Invisible world.
C.A live talk.
D.Computerized exchange.
答案
C
解析
由文章第二段第二句话“But it is not a live talk”可知,正确答案为C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/xueli/2664006.html
本试题收录于:
高起本和高起专英语题库高起本高起专成考分类
高起本和高起专英语
高起本高起专成考
相关试题推荐
你(LiYuan)收到美国朋友Thomas的e-mail,他提及要来中国留学的
Thedoghasalwaysbeenconsideredman′s
Thedoghasalwaysbeenconsideredman′s
E-mailorelectronicmail,isconsidered
E-mailorelectronicmail,isconsidered
E-mailorelectronicmail,isconsidered
Althoughheisconsideredagreatwriter
Althoughheisconsideredagreatwriter
E-mailorelectronicmail,isconsidered
E-mailorelectronicmail,isconsidered
随机试题
Doyouhaveanyotherreasons______theonesyoujustmentionedabove?A、inadditi
IngmaBergman’slatestworkasascreenwriteris"Sunday’sChildren".Set
______yourpoorhealthcondition,wethinkyou’dbetterfollowthedoctor’sadv
患者,男性,71岁,嗜烟50年。近1个多月因咳嗽性质改变,变为干咳,并出现血痰,
根据《非上市公众公司监督管理办法》,在公众公司收购中,收购人持有的被收购公司的股
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
(2015年5月)在行业增长阶段后期,为减少竞争压力,企业会采取A.增大数量
与养静藏神之机制有关的是A.心的生理特性 B.真气状态 C.肝的生理特性
肠道蛔虫病患者的临床表现不包括A.夜间磨牙 B.间歇性脐周疼痛 C.咳嗽
下列各项投资中,属于发展性投资的有()。A.更新替换旧设备的投资 B.大幅度
最新回复
(
0
)