首页
登录
学历类
Cats are creatures of habit. They like t
Cats are creatures of habit. They like t
admin
2022-08-02
75
问题
Cats are creatures of habit. They like to go to sleep about the same time every day and for a certain length of time. They seem to have a natural clock inside them that tells them when to sleep. Cats increase their regular sleep with occasional cat naps (打盹). Some experts feel that humans could also benefit from this habit. Cat naps help to build up energy in the body. They are also a good way to get rid of trouble ! Since cats have the same moods ( 情绪) as humans, some experts believe that people can improve their moods. People might become happier. A number of famous people have copied cats by taking cat naps during the day. The naps would usually last from 15 to 30 minutes. Winston Churchill took cat naps. So did Presidents Harry Truman, John F. Kennedy and Lyndon B. Johnson. These famous men were known for their energy. They were also able to work long hours, often into the night. Napping was their secret. Perhaps more people learn from cats and take naps to feel better and live longer! This selection was probably written toA.show how lazy cats areB.talk about the habits of catsC.tell about famous people and their habitsD.persuade people to take naps
选项
A.show how lazy cats are
B.talk about the habits of cats
C.tell about famous people and their habits
D.persuade people to take naps
答案
D
解析
全文讲述打盹的好处,所以本文的目的是劝人们学会打盹。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/xueli/2663916.html
本试题收录于:
高起本和高起专英语题库高起本高起专成考分类
高起本和高起专英语
高起本高起专成考
相关试题推荐
根据下面资料,回答36-39题 Catsarecreaturesofh
根据下面资料,回答36-39题 Catsarecreaturesofh
根据下面资料,回答36-39题 Catsarecreaturesofh
根据下面资料,回答36-39题 Catsarecreaturesofh
Catsarecreaturesofhabit.Theyliket
Catsarecreaturesofhabit.Theyliket
Catsarecreaturesofhabit.Theyliket
Catsarecreaturesofhabit.Theyliket
Catsarecreaturesofhabit.Theyliketo
Catsarecreaturesofhabit.Theyliketo
随机试题
MobilePhoneMannersMobilephoneshavechangedth
(1)Mr.FosterwasleftintheDecantingRoom.TheD.H.C.andhisstudents
Howoftendoyoureadnewspapers? Everyday.SinceIhaveallthosenewsappso
Finningisacruel______inwhichtheshark’sfinsareloppedoff,andthelives
[originaltext]W:Ineedacarthisweekend,butminehasbrokendown.M:I’ms
招标人发现错误,在提交投标文件截止前15日内提出并修改;投标人发现错误应在()日
女性,57岁。类风湿关节炎病史5年,能生活自理,并参加一定工作,其关节功能障碍的
基坑开挖时,用于粉土地层降水深度能够达到5m以上的降水方法有()A、集水明排
沥青混合料结构组成中,骨架—空隙结构的特点是()。A、黏聚力较高,内摩擦角较小
某建设工程发生一起质量事故,经调查分析是由于“边勘察、边设计、边施工”导致的。则
最新回复
(
0
)