首页
登录
从业资格
Advertisers tend to think big and perhap
Advertisers tend to think big and perhap
考试题库
2022-08-02
42
问题
Advertisers tend to think big and perhaps this is why they're always coming in for criticism.Their critics seem to resent them because they have a flair for self-promotion and because they have so much money to throw around. "It's iniquitous," they say, "that this entirely unproductive industry (if we can call it that) should absorb millions of pounds each year. It only goes to show how much profit the big companies are making. Why don't they stop advertising and reduce the price of their goods? After all, it's the consumer who pays ..." The poor old consumer! He'd have to pay a great deal more if advertising didn't create mass markets for products. It is precisely because of the heavy advertising that consumer goods are so cheap. But we get the wrong idea if we think the only purpose of advertising is to sell goods. Another equally important function is to inform. A great deal of the knowledge we have about house-hold goods derives largely from the advertisements we read. Advertisements introduce us to new products or remind us of the existence of ones we already know about. Supposing you wanted to buy a washing machine, it is more than likely you would obtain details regarding performance, price, etc., from an advertisement. Lots of people pretend that they never read advertisements, but this claim may be seriously doubted. It is hardly possible not to read advertisements these days. And what fun they often are too! Just think what a railway station or a newspaper would be like without advertisements. Would you enjoy gazing at a blank wall or reading railway bye-laws while waiting for a train? Would you like to read only closely printed columns of news in your daily paper? A cheerful, witty advertisement makes such a difference to a drab wall or a newspaper full of the daily ration of calamities. We must not forget, either, that advertising makes a positive contribution to our pockets. Newspapers, commercial radio and television companies could not subsist without this source of revenue. The fact that we pay so little for our daily paper, or can enjoy so many broadcast programmes is due entirely to the money spent by advertisers. Just think what a newspaper woald cost if we had to pay its full price! Another thing we mustn't forget is the"small ads." which are in virtually every newspaper and magazine. What a tremendously useful service they perform for the community! Just about any-thing can be accomplished through these columns. For instance, you can find a job, buy or sell a house, announce a birth, marriage or death in what used to be called the "hatch, match and dispatch" column but by far the most fascinating section is the personal or "agony" column. No other item in a newspaper provides such entertaining reading or offers such a deep insight into human nature. It's the best advertisement for advertising there is! Which of the following is NOT true?A. Advertisement makes contribution to our pockets and we may know everthingB. We can buy what we wantC. Good quality products don't need to be advertisedD. Advertisement makes our life colorful
选项
A. Advertisement makes contribution to our pockets and we may know everthing
B. We can buy what we want
C. Good quality products don't need to be advertised
D. Advertisement makes our life colorful
答案
C
解析
A选项说广告可以为我们的荷包做贡献.而且我们可以知道很多事情,符合文章内容。B选项说我们可以买到我们想买的东西,文章里说的是我们买东西的时候很多时候都是根据广告的内容去买的,所以也符合文章内容。C选项说好品质的东西不需要做广告,文中没有提到。D选项说广告使我们的生活更加多彩,文章说了诸多广告的好处,可以推断出这个结论。故选C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/congyezige/795437.html
本试题收录于:
银行招聘职业能力测验题库银行招聘考试分类
银行招聘职业能力测验
银行招聘考试
相关试题推荐
Whydothecriticscriticizeadvertisers
资料分析 Advertiserstendtothinkbigand
Whydothecriticscriticizeadvertisers
根据下列内容,回答211-215题。 Advertiserstendto
Advertiserstendtothinkbigandperhap
Advertiserstendtothinkbigandperhap
Advertiserstendtothinkbigandperhap
Advertiserstendtothinkbigandperhap
Advertiserstendtothinkbigandperhap
随机试题
•Youwillhearthreetelephoneconversations.•Writeoneortwowordsoranumbe
Listenandchoosethecorrectanswer.[br]Whatpointdoesthespeakermakeabou
[originaltext]Pianosarenormallyfoundinbuildingforobviousreasons.Ho
Asmenage,theytypicallygetlessandlessdeepsleep—afactthatcould【B
下列投资方案经济效果评价指标中,能够在一定程度上反映资本周转速度的指标是()。
在旅游市场监管中,应探索建立第三方评价制度。
根据《堤防和疏浚工程施工合同范本》,施工用地范围内的征地移民由()负责办理。A、
然而,当牛顿派自己的理论处于事实批评的烈火之中时,他们就摆出老练的若无其事的样子
①这两天,“法律红人”罗翔的一段视频刷了屏。在一档谈话节目中,罗翔说起了一位衣衫
下列关于贷款资料审查的表述中,正确的有()。A.借款人提供复印件时应在复印
最新回复
(
0
)